Päťdesiatnička s telom študentky! Lopez opäť ohúrila, stačili legínsy a krátky top

Ospevovať latino-divu Jennifer Lopezovú sa zdá byť už trošku ako obohraný verklík. Ale keď sa na ňu pozriete, slová chvály prichádzajú snáď celkom samé.

22.08.2019 00:00
debata (2)
zväčšiť Speváčka Jennifer Lopez s dcérkou Emmou... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez s dcérkou Emmou Speváčka Jennifer Lopez s dcérkou Emmou odchádza z fitness-centra, kde si udržiava ukážkovú postavu. Verili by ste, že dovŕšila 50 rokov?

Hudobná hviezda a herečka, ktorá oslávila pred pár týždňami okrúhle päťdesiate narodeniny, totiž môže svojou formou skutočne zahanbiť aj študentky. Naposledy to znovu potvrdila v uliciach Miami. Len v športovom úbore vyrazila z fitness-centra a všetky oči (a objektívy) boli na nej. Zaslúžene!

Päťdesiatročná Lopez zvolila biele legínsy a krátky podprsenkový športový top. Aj vďaka nemu bolo jasne vidieť pevné bruško a tvarovanú figúru, ktorá akoby ani nemala nedostatky.

Speváčka, ktorá trávi niekoľko týždňov v roku na koncertnom pódiu, však vždy hovorí, že byť fit je jej povinnosťou. A zároveň aj výhodou pri náročných choreografiách a odtancovaných hodinách pred divákmi.

Po boku Lopezovej sa tentoraz objavila aj jej dcérka Emma, ktorej otcom je spevák Marc Anthony. Držiteľka cien Grammy porodila Anthonymu dvojičky Emmu a Maxa pred jedenástimi rokmi. Vzťah dvojice, a pre Lopezovú v tom čase už tretie manželstvo, sa však rozpadol necelé tri roky po pôrode dvojčiat. Rozvod sfinalizoval súd až v roku 2014. Expartneri však majú vrúcny kamarátsky vzťah a o výchovu sa delia spoločne.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Jennifer Lopez #fitness #forma #Miami #pôvab #paparazovia

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...