Neviem, komu môžem veriť, ľudia sú falošní, tvrdí Britney Spears

Americká speváčka Britney Spears nevie, komu môže dôverovať. Tridsaťsedemročná interpretka na službe Instagram uviedla, že sa obklopuje len malým okruhom priateľov.

23.08.2019 00:00
debata
Speváčka Britney Spears a jej partner Sam... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Britney Spears a jej partner Sam Asghari na archívnom zábere z premiéry filmu Vtedy v Hollywoode. Speváčka Britney Spears a jej partner Sam Asghari na archívnom zábere z premiéry filmu Vtedy v Hollywoode.

„Život v Los Angeles je poriadna jazda. Niekdy aj celkom osamelá. Nikdy neviete, komu môžete veriť. Niektorí ľudia môžu byť falošní,“ vyhlásila niekdajšia popová princezná.

„Mám veľmi úzky okruh priateľov a robím len to, čo ma robí šťastnou. Niekedy mi zlomia srdce komentáre pod mojimi príspevkami, rozhodla som sa preto, že si ich už nebudem pozerať. Nechajme ‚hejterov‘ robiť to, čo vedia najlepšie, ‚hejtovať‘,“ vyjadrila sa speváčka.

Britney Jean Spears slávi tento rok dvadsiate výročie vydania jej slávneho debutu – albumu …Baby One More Time (1999). Na konte má ďalších osem štúdiových albumov. Po bujarom a divokom období v živote sa upokojila a znovu sústredila viac na prácu.

Momentálne vychováva dvoch synov, ktorých má z manželstva s tanečníkom Kevinom Federlineom. Jej súčasným partnerom je tréner a model Sam Asghari.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #Instagram #Britney Spears #priatelia #okruh

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...