Kosť a koža? Hviezda Scary Movie šokuje vzhľadom, môže za to láska jej ex?

Vždy bola štíhlou dámou, ale najnovšie zábery herečky Anny Farisovej už vyvolávajú mnoho otáznikov. Nepreháňa to náhodou s chudnutím, alebo nebodaj trpí poruchou príjmu potravy?

23.08.2019 00:00
debata
Herečka Anna Faris na akcii spoločnosti Clorox... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Herečka Anna Faris na akcii spoločnosti Clorox ku kampani Back-to-School Clean Spaces. Herečka Anna Faris na akcii spoločnosti Clorox ku kampani Back-to-School Clean Spaces.

Známa blondínka, ktorú slovenskí diváci poznajú predovšetkým zo série Scary Movie, sa objavila pred pár dňami na akcii značky Clorox v New Yorku a okamžite zaujala svojim subtílnym zjavom. K zvýraznenie jej vychudnutých nôh ešte poslúžili široké džínsy, ktoré pri pohybe zvýrazňovali kostnaté kolená.

Azda ešte alarmujúcejšie sú však obrázky, ktoré vznikli pred necelými dvoma týždňami v Los Angeles. Farisovú zachytili paparazzovia v uliciach Los Angeles a herečka oblečená v čipkovanej sukni odhalila skutočne chudé nohy a vetchú stavbu tela.

Herečka Anna Faris na paparazzovskom zábere z... Foto: Profimedia
464520095 Herečka Anna Faris na paparazzovskom zábere z Los Angeles z 11. augusta 2019.

Faris bola vždy štíhla dáma, ale tentoraz jej z postavy ešte ubudlo. O tom, čo spôsobilo, že hollywoodska hviezda takto schudla, sa možno len dohadovať. Samozrejme, objavili sa aj tvrdenia, že herečku vnútorne ničí láska a vzťah jej bývalého manžela – herca Chrisa Pratta, ktorý sa začiatkom leta oženil znovu. S Katherine Schwarzeneggerovou.

Anna Faris však v minulosti viackrát potvrdila, že svojmu ex šťastie praje a dokonca niekoľkokrát otvorene hovorila aj o svojom vzťahu s pôvabnou Katherine. Dvojica žien vraj vychádza spolu veľmi dobre a exmanželia sa zase bez problémov delia aj o starostlivosť o syna Jacka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #chudnutie #vzhľad #postava #Anna Faris #štíhle

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...