Foxx bráni údajnú novú milenku! Žiadna láska, vzal ju pod ochranné krídla

Zábery herca Jamieho Foxxa a mladej speváčky Sely Vave nedávno rozvírili hladinu pozornosti u americkej verejnosti. Pár dní na to vysvitlo, že Foxx už netvorí pár s Katie Holmesovou.

23.08.2019 07:00
debata
Jamie Foxx a jeho dcéra Corinne Foxx  na... Foto: SITA/AP
Jamie Foxx Jamie Foxx a jeho dcéra Corinne Foxx na premiére filmu "47 Meters Down: Uncaged" v Los Angeles.

Držiteľ Oscara však tvrdí, že rovnako nie je ani partnerom mladučkej dámy, ktorá je od neho mladšia o tridsať rokov. Foxx údajne Vaveovej poskytol len ochranné krídla, tak ako to v minulosti urobil pre mnohé súčasné hviezdy. Tvrdí on.

„Keď som stretol Eda Sheerana, nepoznal som ho. Spal u mňa na gauči šesť týždňov a nakoniec dosiahol veľké veci. Keď mal Nick Cannon trinásť, tiež prespával v mojom starom dome. A predtým ako sa Ne-Yo stal Ne-Yom, tiež získal pomoc u mňa,“ uviedol herec vo svojom live príbehu na Instagrame. Zároveň však zdôraznil, že presne to isté robí aj pre mladú speváčku.

„Odviedol som ju k autu, posadil do auta – moju umelkyňu, ktorá chodí von s mojimi deťmi a je rovnako stará ako moja dcéra,“ komentoval ešte Jamie Foxx. „Ľudia sa snažia robiť z komára somára, ale my sa len snažíme urobiť pre ňu to isté, čo sme robili pre iných umelcov a dať jej rovnaké príležitosti,“ pokračoval herec. „Ale varoval som ju, že to bude takto. Pre ženy vždy platí dvojaký meter,“ dodal ešte Foxx, ktorého vraj veľmi mrzí, aké komentáre musela čítať mladá speváčka po zverejnení ich spoločných záberov.

Speváčka Sela Vave na zábere z Instagramu

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hamptons Vibe

Príspevok, ktorý zdieľa Sela Vave (@selavave),

Požiadal fanúšikov a užívateľov Instagramu, aby prestali mať „nepochopiteľnú zášť voči ženám, ktorú formuje presvedčenie, že ak sa o niečo snaží chlap, tvrdo maká, ale ak to robí žena, vždy má postranné motívy“.

Samotná Sela Vave uviedla, že na sociálnych sieťach ju od zverejnenia záberov nazvali všelijakými prívlastkami. Objavili sa medzi nimi slová ako „ku..a, ničiteľka rodiny, zlatokopka“ a dokonca želania smrti. Všetkých odkázala na Foxxove slová a uviedla, že takáto je „pravda“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #obrana #kariéra #hudba #Jamie Foxx #Instagram #umelec #Sela Vave

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...