Telo poľského milionára a filmára našli. V jazere, ktoré 'zabíja' celé leto!

Telo poľského milionára a filmového producenta Piotra Wozniaka-Staraka, ktorý cez víkend vypadol zo svojho motorového člna na Mazurských jazerách, sa potápačom podarilo nájsť. Oznámil to vo štvrtok námestník poľského ministra vnútra.

22.08.2019 15:58
debata (1)
Modelka a moderátorka Agnieszka Wozniak Starak... Foto: Profimedia
Agnieszka Wozniak Starak a jej manžel Piotr Wozniak Starak Modelka a moderátorka Agnieszka Wozniak Starak a jej manžel Piotr Wozniak Starak na archívnom zábere z roku 2016.

„Potvrdili sa naše najhoršie obavy,“ napísal na twitteri námestník Jaroslaw Zieliński a vyjadril sústrasť pozostalým. Tridsaťdeväťročný Woźniak-Starak patril k najznámejším poľským celebritám, a to aj vďaka manželstvu s populárnou televíznou moderátorkou, bývalou modelkou Agniezskou. Bol nevlastným synom jedného z najbohatších Poliakov, podnikateľov vo farmaceutickom priemysle Jerzyho Staraka.

Po jazere Kisajno sa počas nedeľňajšej noci plavil s nemenovanou dvadsaťsedemročnou ženou a pri prudkom obrate obaja vypadli z lode. Žena doplávala na breh a informovala políciu o nezvestnom spoločníkovi, ktorý na sebe nemal záchrannú vestu. Od víkendu po nezvestnom pátrali policajti, hasiči a potápači.

Vo vode na Mazurách podľa denníka Gazeta Wyborcza prišlo od začiatku prázdnin o život už 27 ľudí, pričom päť utopení – počítaných bez nehody na jazere Kisajno – pripadlo na uplynulý „čierny víkend“.

Záchranári ale museli zasahovať aj pri množstve iných prípadov, od kolapsu ženy, ktorá kvôli schudnutiu do plaviek štyri dni nejedla, až po muža, ktorému lodná skrutka odsekla nohu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Poľsko #úmrtie #utopenie #producent #jazero

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...