Dnes si už dokážem užívať samotu, vyhlasuje Andie MacDowell

Odchod detí z domu je pre mnoho matiek poriadne náročné obdobie. Prekonávalo ho aj herečka Andie MacDowell. Pre magazín People však prezradila, že momentálne si užíva samotu.

24.08.2019 11:20
debata
Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka Eltona Johna. Herečka Andie MacDowell pózuje na párty speváka Eltona Johna.

Herečka, ktorú preslávila najmä romantická komédia Štyri svadby a jeden pohreb, je matkou troch dospelých detí. Najstarší syn Justin je realitný agent a prekročil už tridsiatku, dve dcéry Rainey a Margaret sa uchytili v šoubiznise. Prvá ako speváčka, druhá herečka. Všetci už žijú mimo rodného domu, MacDowell je rozvedená.

„Bolo pre mňa šokujúce, keď odišli, pretože som bola úplne závislá na pocite, ako vypĺňajú môj domov. A najprv to bol fakt ťažké,“ uviedla herečka pre reláciu časopisu People. „Mala som tento rozhovor s mnohými matkami, ktoré sú úzko prepojené so svojimi deťmi a dosahujú pocit radosti z možnosti starať sa o ne. Musela som sa naučiť byť nezávislou ženou,“ zdôverila sa herečka.

Dnes 61-ročná brunetka žije momentálne sama a prezradila, že sa jej to už dávnejšie začalo páčiť. „Až tak, že vlastne nikoho nehľadám. Samozrejme, ak by sa niekto objavil, povedala by som si, veď to je fantastické. Ale naučila som sa, ako si užívať priateľov, ale aj pokoj a ticho – samotu,“ komentovala Andie MacDowell.

Diváci ju už čoskoro uvidia v hororovej novinke pod názvom Nevesta na zabitie (Ready or not). Jej najmladšiu dcéru Margaret Qualleyovú (priezvisko má po otcovi) môžu zase diváci vidieť vo filme Vtedy v Hollywode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #pocit #samota #Andie Macdowell

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...