Obvinenia z nevery!? Priznám veľa vecí, ale toto nie, hovorí Miley Cyrus

Od oznámenia ich rozchodu sa médiá predháňajú v tom, kto prinesie pikantnejšie odhalenie či zábery. Speváčka Miley Cyrus to už nevydržala.

23.08.2019 14:16
debata
Miley Cyrus a jej manžel Liam Hemsworth na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Miley Cyrus Miley Cyrus a jej manžel Liam Hemsworth na párty Vanity Fair po udeľovaní Oscarov.

Americká hudobníčka zverejnila na sociálnej sieti dlhý text, v ktorom sa bráni obvineniam z nevery a odsudzovaniu verejnosti pre pomerne krátke manželstvo s Liamom Hemsworthom. Hoci dvojica spolu tvorila pár bezmála desať rokov, manželmi vydržali byť len sedem mesiacov.

„Dokážem akceptovať, že život, ktorý som si vybrala, musím žiť úplne otvorene a na sto percent transparentne s mojimi fanúšikmi, ktorých zbožňujem, aj s verejnosťou. Čo ale nedokážem akceptovať je, ak mi niekto hovorí, že klamem, aby som skryla zločin, ktorý som nespáchala. Nemám čo skrývať,“ vyhlásila speváčka na sociálnej sieti.

„Môžem sa priznať k veľa veciam, ale odmietam priznávať, že moje manželstvo sa skončilo pre neveru. Liam a ja sme boli spolu skoro dekádu. Povedala som to už predtým a nič sa na tom nemení, milujem Liama a vždy budem,“ napísala Cyrus.

Jej odkaz verejne podporili mnohé známe osobnosti, medzi nimi napríklad speváčka Madonna či herečka Bella Thorne. Cyrusovej manžel a expartner Hemsworth podal ešte začiatkom týždňa oficiálnu žiadosť o rozvod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obhajoba #Miley Cyrus #nevera #Instagram

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....