Gladiátor Crowe medzi nespokojnými fanúšikmi basketbalu: Toto ho rozzúrilo!

Štvrtkový prípravný basketbalový zápas medzi Austráliou a USA síce sledovala v Melbourne rekordné publikum, zďaleka nie všetci z viac ako 50-tisíc divákov na Marvel Stadium však boli so zážitkom spokojní.

24.08.2019 17:03
Russell Crowe Foto: ,
Herec Russell Crowe na premiére seriálu The Loudest Voice v New Yorku.
debata

Jedným z tých, ktorí sa sťažovali na zlú viditeľnosť, bol slávny filmový herec Russell Crowe. Predstaviteľ oscarového Gladiátora si na atraktívny zápas zaobstaral vstupenky priamo na plochu. Na tej však bolo niekoľko desiatok radov za sebou, takže napriek tomu, že kurt bol zhruba o meter vyvýšený, sledovali fanúšikovia zápas skôr na kocke pod zatiahnutou strechou štadióna.

„1500 dolárov za tento výhľad. To si zo mňa robíte srandu. Ak ste neboli medzi 50 000 divákmi na štadióne a pozerali ste sa doma na televíziu, urobili ste dobre,“ napísal Crowe.

Sťažnosťami divákov sa už začala zaoberať austrálska organizácia na ochranu spotrebiteľov. Fanúšikovia navyše kritizovali fakt, že sa v drese USA nepredstavili najväčšie hviezdy NBA.

Už pred zápasom austrálske médiá uviedli, že niektorí diváci vstupenky vrátili, pretože si ich zaobstarali na základe propagačných materiálov, na ktorých boli zobrazení Lebron James a Stephen Curry. Tí ale rovnako ako mnoho ďalších slávnych hráčov vo výbere Spojených štátov pre majstrovstvá sveta chýbajú.

Zápas sa skončil víťazstvom Američanov 102:86, odveta sa hrá na rovnakom mieste v sobotu.

debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #Austrália #zápas #sklamanie #Russell Crowe

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...