Toto čakal málokto! William a Kate leteli normálnou linkou. Letenky za 73 libier

Len pár dní po zúrivej kritike médií a verejnosti na adresu princa Harryho a jeho manželky Meghan za lietanie súkromným lietadlom sú tu nové zábery. Tentoraz však majú celkom inú príchuť. Aspoň pre tú pobúrenú verejnosť.

23.08.2019 16:41
debata (7)
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na veľkonočnú omšu. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge na archívnom zábere.

Britský Daily Mail priniesol video a niekoľko fotografií, ktoré vznikli priamo z neho a ktoré zachytávajú Harryho brata Williama s celou rodinou. Tiež počas cesty lietadlom. Akurát vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge spoločne so svojimi troma deťmi využili služby klasickej leteckej linky a údajne si kupovali lístky za 73 libier!

Členovia kráľovskej rodiny, ktorí sú verejnosťou (zjavne omnoho) viac milovaní ako spomenutý Harry a jeho polovička Meghan, leteli z letiska v Norwich do Aberdeenu skorým ranným letom. Do lietadla prišli medzi poslednými a odchádzali medzi prvými, takže časť osadenstva si vôbec neuvedomila, že má takú „hviezdnu“ spoločnosť. Kráľovským manželom robila spoločnosť údajne len pestúnka Maria Borallo, ktorá pomáha Kate so starostlivosťou o jej tri ratolesti. O prítomnosti ochranky noviny neinformujú, ale je možné, že bola tiež súčasťou letu.

Video, ktoré priniesol Daily Mail, však zachytáva Williama ako celkom normálneho otca rodiny, ktorý po odchode z lietadla nesie v ruke batožinu a mieri v spoločnosti dvoch starších detí k automobilu. Kate s najmladším synom Louisom kráčala za ním v spoločnosti spomenutej pestúnky. Jediný rozdiel medzi bežnými pasažiermi a príslušníkmi kráľovskej rodiny bol ten, že priamo na letisku čakali rodinku dva pristavené automobily, ktoré ich odviezli.

Britské noviny upozorňujú, že presuny členov kráľovskej rodiny bežnými komerčnými letmi nie sú až také výnimočné. Podobne lietala aj princezná Diana v minulosti. Po rozvode, keď sa stala vyhľadávanou a prenasledovanou celebritou, však s tým musela prestať.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #lietadlo #let #verejnosť #linka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...