Prilepení ústami skoro všade! Dua Lipa sa nevie odtrhnúť od nového milenca

Láska v priamom prenose? Alebo už sa to nebodaj blíži k sexu? Známa speváčka Dua Lipa sa od nového milenca doslova nedokáže odtrhnúť.

26.08.2019 10:00
debata
Speváčka Dua Lipa a jej partner Anwar Hadid... Foto: Profimedia
Speváčka Dua Lipa a jej partner Anwar Hadid spoločne na pláži v Malibu. Speváčka Dua Lipa a jej partner Anwar Hadid spoločne na pláži v Malibu.

Svedčia o tom aj zábery paparazzov, ktoré vznikli v Malibu a zachytávajú Lipu s jej partnerom Anwarom Hadidom, inak bratom slávnych topmodeliek Belly a Gigi Hadidových. Pomerne čerství milenci (randia spolu necelé tri mesiace) síce vyrazili na surf, ale omnoho viac sa venovali jeden druhému.

Reportérom sa podarilo zhotoviť zábery dvojice pri bozkoch v oceáne, neskôr priamo na pobreží, kde obaja ležali ešte v neoprénových kombinézach a objímali sa a bozkávali. Nežnosti potom pokračovali priamo na terase plážového domu, kde si celebritná dvojica zložila veci.

zväčšiť Speváčka Dua Lipa a jej partner Anwar Hadid... Foto: Profimedia
Dua Lipa a jej partner Anwar Hadid Speváčka Dua Lipa a jej partner Anwar Hadid spoločne na pláži v Malibu.

Hoci prenasledovanie paparazzmi nie je v prípade potreby súkromia asi nič príjemné, ani jednému z partnerov neschádzal z tváre úsmev. Ako pozdrav poslali objektívom vztýčený prostredník, ale napriek tomu sa dobre zabávali a mali oči najmä jeden pre druhého.

Lipa, ktorej v žilách koluje albánska krv, sa len pár týždňov pred stretnutím s Hadidom rozišla s bývalým priateľom Isaacom Crewom, celebritným šéfkuchárom a modelom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #more #milenci #paparazzovia #Dua Lipa #Anwar Hadid

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...