Hovoriť o sexi nohách vojvodkyne Kate mal v pláne princ Harry! Ale dostal stopku

Ešte predtým, ako sa princ Harry stretol s herečkou Meghan Markleovou, prekvital jeho vzťah s bratom Williamom a jeho manželkou Kate.

27.08.2019 00:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge.
debata

Práve so švagrinou si princ Harry padal naozaj do oka, často sa na verejnosti ukazovali spoločne ako trojica.

Princ William a vojvodkyňa Kate spolu   s... Foto: SITA/AP, Paul Grover
princ William Princ William a vojvodkyňa Kate spolu s princom harrym a Meghan Markleovou počas oficiálnej návštevy vo Westminster Abbey.

William si vybral svojho brata, princa Harryho, ako svedka na svadbe s peknou Kate Middletonovou, ktorá sa konala v roku 2011 v apríli. Na párty potom Harry ako svedok ženícha predniesol reč, ktorou mal rozplakať nevestu.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge na jednej z lodí,... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge na jednej z lodí, ktoré sa zúčastnili na Kráľovskom pohári regát.

Katie Nicholl, ktorá je podpísaná pod biografiu princa Harryho s názvom „Harry: Life, Loss, and Love“, opisuje príhodu súvisiacu s rečou Harryho ako svedka na Williamovej svadbe. Vo svojej reči chcel Harry zložiť komplimenty na sexi, či priam vražedne sexi nohy Kate Middletonovej. Tieto jeho slová sa však napokon do reči nedostali, o čo sa postarala jeho vtedajšia partnerka, Chelsy Davy. Tá ho upozornila, aby svoje nápady prehodnotil, pretože by mohol dostať nevestu do rozpakov.

Princ Harry a Chelsy Davy na fotografii z roku... Foto: SITA/AP, RICHARD DAWSON
BRITAIN ROYAL Princ Harry a Chelsy Davy na fotografii z roku 2010.

Štíhle nohy vojvodkyne Kate pravidelne obdivuje celý svet. Začiatkom augusta trojnásobná mama naozaj prekvapila, keď sa s princom Williamom zúčastnila na Kráľovskom pohári v súťaži lodí neďaleko ostrova Isle of Wright. Vojvodkyňa Kate si na toto športové podujatie obliekla šortky a horúce zábery jej sexi nôh boli na svete!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ Harry

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...