Lucy Boynton o potrebe súkromia: Ak všetko ukážete svetu, ako sa ochránite?

Väčšina pozornosti aj slávy smerovala po nakrútení filmu Bohemian Rhapsody k hercovi Rami Malekovi. Jeho kolegyňa Lucy Boynton však tiež neprišla skrátka. Pri filme sa totiž práve Malek do nej zamiloval.

28.08.2019 15:00
debata
zväčšiť Herec Rami Malek a jeho priateľka Lucy Boynton... Foto: SITA/AP, Mark J. Terrill
Rami Malek a jeho priateľka Lucy Boynton Herec Rami Malek a jeho priateľka Lucy Boynton spoločne na basketbalovom zápase.

Pôvabná blondínka, ktorá vo filme stvárnila životnú lásku a kamarátku speváka Freddieho Mercuryho (Malek), si srdce herca s egyptským pôvodom získala už počas nakrúcania. Z kolegov sa následne stali partneri a ostrosledovaný pár.

Hoci by Boynton mohla využiť pozornosť médií, rozhodla sa úplne opačne. Vzťah s Malekom takmer nemedializuje a výnimku urobila akurát tentoraz pre magazín The Cut. „Cítim veľký rešpekt a zároveň mám v sebe veľa otázok pri ľuďoch, ktorí vyzerajú, že nepotrebujú žiadnu ochrannú bariéru a za každých okolností sú sami sebou,“ vyhlásila herečka.

„Ale ak ste takíto odhalení, neviem, ako dokážete ochrániť sami seba, ak si niečo neuchovávate len pre seba. Pred časom som robila rozhovor, kde som dostala niekoľko veľmi osobných otázok o mojom vzťahu. To ma istým spôsobom prinútilo stiahnuť sa ešte viac,“ komentovala Boynton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #súkromie #otázky #Rami Malek #Lucy Boynton

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....