Ed Sheeran si dá prestávku! Prezradil, na ako dlho

Anglický spevák Ed Sheeran si plánuje dať koncertnú pauzu. Dvadsaťosemročný interpret to vyhlásil počas vystúpenia v jeho domácom meste Ipswich, kde ukončil svoje svetové Divide Tour.

29.08.2019 16:00
Sziget Ed Sheeran Foto: ,
Britský spevák Ed Sheeran počas vystúpenia na hudobnom festivale Sziget v Budapešti.
debata

„Možno viete alebo možno ani nie, strávil som na turné Divide viac ako dva roky a toto je posledný deň tejto šnúry. Je na tom niečo horkosladké. Milujem vás za to, že ste prišli a som veľmi rád, že to celé ukončíme práve v meste Ipswich. Toto je zrejme môj posledný koncert na ďalších 18 mesiacov,“ povedal.

Edward Christopher Sheeran debutoval v roku 2011 albumom +, po ktorom nasledovali štúdiovky x (2014), ÷ (2017) a No. 6 Collaborations Project (2019), ktorá obsahuje spolupráce s Justinom Bieberom, Skrillexom, Brunom Marsom a ďalšími známymi interprertmi. So všetkými nahrávkami dobyl UK Chart, pričom s druhou, treťou a štvrtou sa dostal na vrchol aj v americkom rebríčku Billboard 200. Na konte má napríklad štyri ceny Grammy, päť BRIT Awards a tiež štyri Ivor Novello Awards. Medzi jeho najznámejšie skladby patria I See Fire, Thinking Out Loud, Photograph či spoločná pesnička so skupinou Rudimental, Bloodstream.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Ed Sheeran

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...