Princeznú Charlotte čaká škola! Kate a William za ňu zaplatia tisíce

Britská princezná Charlotte začne 5. septembra chodiť do školy.

30.08.2019 00:00
Princezná Charlotte Foto: ,
Princezná Charlotte.
debata (1)

Do Thomas's School ju odvedú rodičia spolu so starším bratom, šesťročným princom Georgeom, ktorý navštevuje to isté zariadenie. Kensingtonský palác oznámil, že štvorročná dcéra vojvodu a vojvodkyne z Cambridgea bude navštevovať Thomas's School v londýnskom obvode Battersea. Do školy ju odvedú rodičia spolu so starším bratom, šesťročným princom Georgeom, ktorý navštevuje to isté zariadenie.

Princ George a princezná  Charlotte na svadbe... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Princ George a princezná Charlotte Princ George a princezná Charlotte na svadbe princeznej Eugenie vo Windsore.

Charlotte Elizabeth Diana je druhým potomkom princa Williama a jeho manželky Catherine, ktorí majú aj ďalšieho syna, princa Louisa. Princezná je štvrtou v poradovníku čakateľov na britský trón. Pred ňou sú jej starý otec princ Charles a princovia William a George.

Riaditeľ Thomas's School v Battersea Simon O'Malley sa pred časom vyjadril, že škola sa teší z toho, že si princ William a jeho manželka Catherine vybrali pre Charlotte práve ich. „Veľmi sa tešíme na to, ako ju a všetkých nových žiakov školy v septembri privítame,“ uviedol.

Thomas's School v obvode Battersea sa nachádza niekoľko kilometrov od ich rodinného sídla v Kensingtonskom paláci. Jeden semester na tejto prestížnej škole stojí šesťtisíc libier.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #škola #princezná Charlotte

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...