Ťažké priznanie Vondráčkovej: Počas manželstva s Plekancom prišla o dieťa

Česká speváčka a herečka Lucka Vondráčková je mamou dvoch chlapcov, Matyáša a Adama.

30.08.2019 11:20
Lucka Vondráčková Foto:
Lucka Vondráčková na archívnej snímke.
debata

Ich otcom je český hokejista Tomáš Plekanec. Manželstvo s ním sa však Vondráčkovej pred rokom rozpadlo. Po ohlásení rozchodu prominentnej dvojice si začali manželia prostredníctvom sociálnych sietí vymieňať svoje názory na túto udalosť.

Aktuálne však 39-ročná herečka pre český Blesk priznala smutnú udalosť, ktorá ju počas manželstva s Plekancom postihla, prišli o dieťatko. „Keď sa narodil Matyáš, veľmi sme chceli druhé dieťa. Adam sa však narodil až počas tretieho tehotenstva…,“ opísala smutnú udalosť.

Okrem toho ešte dodala: „Rada by som odkázala všetkým budúcim mamičkám: 'To, že máte pozitívny tehotenský test ešte neznamená, že všetko dopadne tak, ako má… Preto ani ja som svoje tehotenstvá neohlasovala svetu.“ Ako uviedol Blesk, herečka mala prísť o dievčatko v šiestom mesiaci tehotenstva.

Plekanec sa už v decembri stane otcom opäť, dieťa mu porodí jeho priateľka, tenistka Lucie Šafářová. Správu pár zverejnil v júni. S 39-ročnou Vondráčkovou český hokejista zverejnil vzťah v roku 2010, o rok na to sa postavili pred oltár. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde Plekanec hral za tím Montreal Canadiens.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...