Otec vojvodkyne Meghan: Mlčal som, kým bola tehotná, ale teraz budem hovoriť

Thomas Markle (75), otec vojvodkyne Meghan, sa opäť "vyžaloval" britským médiám.

02.09.2019 03:00
vojvodkyňa  Meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan predstavili na hrade Windsor médiám ich prvorodené dieťa, syna.
debata

Pre Daily mail porozprával o svojich pocitoch, ktoré súvisia s tým, že nemá žiaden kontakt so svojím vnukom Archiem.

Čo ho trápi najviac je fakt, že ani štyri mesiace po narodení prvého potomka vojvodkyne Meghan (38) a princa Harryho, svojho vnuka nevidel. Dokonca mu jeho dcéra neposlala ani jedinú fotografiu chlapčeka.

Pre spomínaný denník opísal, že sa cíti ako „prízrak“ v živote jeho kráľovskej dcéry. Od svadby, ktorá sa konala v máji 2018, s ním prerušila Meghan kontakt. On si pritom teraz želá jediné, spoznať svojho vnuka. „Želám si, aby mi poslala aspoň fotografiu Archieho, ktorú si môžem zarámovať a zavesiť vedľa fotografií Meghan. Nie je to iba to, čo chce každý starý otec? Rád by som vedel, či má Archie slávny markleovský nos,“ povedal 75-ročný Thomar Markle.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na... Foto: SITA/AP
Harry Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan predstavili na hrade Windsor médiám ich prvorodené dieťa, syna.

Ako v rozhovore niekoľkokrát uviedol, Meghan veľmi miluje. Naozaj dúfal, že skutočnosť, že sa Meghan stala matkou, ju upokojí a ona sa s ním znova spojí. „Medzi mnou a Meghan neboli nikdy žiadne problémy. Bol som ticho, lebo Meghan bola tehotná s Archiem, ale teraz budem hovoriť, pretože jej PR tím ma chce vymazať z jej života,“ opísal.

V aktuálnom rozhovore navyše naznačil, že jeho dcéra zavádzala študentov počas prednášky na „University of the South Pacific“, kde tvrdila, že štúdium na vysokej škole si platila sama a pomohli jej štipendiá. „Mohla som študovať na vysokej škole vďaka štipendiám, programom finančnej pomoci pre študentov a vďaka tomu, že som si už zarábala.“ Jej otec však tieto vyjadrenia vojvodkyne spochybnil: „Je mi to ľúto, ale nie je to pravda. Platil som za jej štúdium a môžem to dokázať aj výpismi z účtov.“

Vzťah Meghan s otcom, ktorý žije v Mexiku, sa výrazne naštrbil pred svadbou, na ktorej sa napokon neobjavil. Oficiálne vyhlásenie Meghan a kráľovského paláca vtedy znelo, že jej otec na svadbu neprišiel pre zdravotné problémy. K oltáru ju tak odviedol princ Charles, otec princa Harryho. Pravdou ale je, že Thomas Markle priviedol nevestu tesne pred svadbou do nelichotivej pozície, keď vyšlo najavo, že paparazzi fotografie, na ktorých sa objavil Thomas Markle pár dní pred svadbou v britskej bulvárnej tlači boli zinscenované a za fotografovanie prijal Thomas Markle peniaze.

Krst syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho:... Foto: SITA/AP, Chris Allerton/
Archie Krst syna vojvodkyne Meghan a princa Harryho: Dole zľava: Vojvodkyňa Camilla, princ Harry, vojvodkyňa Meghan so synom, vojvodkyňa Kate. Zľava hore: Princ Charles, Doria Ragland, Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale, princ William.

S každým poskytnutým rozhovorom pre média sa Thomas Markle dcére čoraz viac vzďaľuje, keďže ona sa od jeho výrokov dištancuje. Naopak, s mamou Doriou Raglandovou, má Meghan výborný vzťah. Za dcérou pricestovala z Los Angeles, kde žije, pár dní pred očakávaným pôrodom jej prvého potomka a objavila sa aj na prvých zverejnených fotografiách, spolu s kráľovnou Alžbetou II., zároveň aj na fotografiách z krstu malého Archieho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Thomas Markle

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...