Miley Cyrus sa s milenkou neskrýva. Usmiate, šťastné a pred paparazzmi!

Speváčku a herečku Miley Cyrusovú zvečnili objektívy paparazzov s televíznou hviezdičkou Kaitlynn Carterovou, ktorá má byť jej novou partnerkou.

03.09.2019 00:00
debata (4)
Speváčka Miley Cyrus a jej nová partnerka... Foto: Profimedia
Speváčka Miley Cyrus a jej nová partnerka Kaitlynn Carter v uliciach Los Angeles. Speváčka Miley Cyrus a jej nová partnerka Kaitlynn Carter v uliciach Los Angeles.

Dvojica sa objavila počas víkendu v uliciach Los Angeles. Napriek tomu, že posledné týždne sú pre nečakané ukončenie manželstva Cyrusovej s hercom Liamom Hemsworthom skutočnou naháňačkou médií za oboma hviezdami, Cyrus sa bez skrývania a ostychu prešla ulicami mesta. Aj s Carterovou.

Pôvabná blondínka, ktorú môžu americkí diváci poznať najmä z novej verzie reality-šou The Hills televíznej stanice MTV, mala byť vraj dôvodom, prečo sa Cyrus a Hemsworth rozišli. To však veľmi rezolútne poprela samotná hviezda, ktorá kedysi bola idolom tínedžerov v hite Hannah Montana.

„Môžem sa priznať k veľa veciam, ale odmietam priznávať, že moje manželstvo sa skončilo pre neveru. Liam a ja sme boli spolu skoro dekádu. Povedala som to už predtým a nič sa na tom nemení, milujem Liama a vždy budem,“ napísala Cyrus pred pár dňami na svojom Instagrame. Podľa zdrojov z jej okolia už manželia posledné týždne leta žili oddelene a Cyrus sa zoznámila s Carterovou cez spoločných známych.

Zaujímavosťou je, že aj Kaitlynn Carter má za sebou neúspešné manželstvo, ktoré len nedávno anulovali. Jej manželom bol Brody Jenner, kolega z reality šou a tiež člen slávnej rodiny Jennerovcov-Kardashianovcov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Miley Cyrus #paparazzi #ulica #Kaitlynn Carter

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...