Som lepší človek, keď som zamilovaná, vyhlasuje Cara Delevingne

Anglická herečka a modelka Cara Delevingne je lepší človek, keď je zaľúbená. Vyhlásila to v rozhovore pre októbrové vydanie britskej verzie magazínu Elle.

03.09.2019 13:55
debata
Herečka a modelka Cara Delevingne v kreácii... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka a modelka Cara Delevingne v kreácii Iris van Herpen. Herečka a modelka Cara Delevingne v kreácii Iris van Herpen.

„Jednoducho som lepšia, keď som zamilovaná. Nemusí to byť do niekoho. Môžem mať rada aj samú seba. Len je to úžasný pocit, keď nie ste sám, keď svetu čelíte s niekým iným,“ povedala rodáčka z londýnskeho Hammersmithu.

Delevingne už viac ako rok randí s americkou herečkou Ashley Benson. To, že sú vo vzťahu, verejne potvrdila tento rok v júni.

Dvadsaťsedemročná Angličanka pre Elle tiež vysvetlila prečo s médiami veľmi nehovorila o svojom milostnom živote. Ten je podľa nej totiž „nedotknuteľný“. „Chápem, prečo sa ľudia tak veľmi starajú, a nechcem byť taká tajnostkárska, aby si mysleli, že sa za niečo hanbím. Ale nikdy som nebola vo vzťahu, ktorý je veľmi verejný alebo v ktorom som zverejňovala fotografie niekoho iného,“ povedala.

Vo vzťahu s Bensonovou je to však podľa jej slov iné. „Mali sme chvíľu, keď sme to tajili alebo minimálne nechceli pozornosť. Teraz sa chcem pýšiť. Čo nie je to isté, ako chcieť si s niekým zapózovať na červenom koberci. Ľudia si robia vlastné domnienky a to mi robilo starosti. Pretože, ak je to niečo, čo je veľmi dobré, nechcete, aby to niekto niekedy zmenil, hoci ľudia by nemali mať takú moc,“ poznamenala.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cara Delevingne #človek #lepší

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...