Posadnutí sexom! Mužské celebrity priznali neuveriteľné čísla - sú pravdivé?

Sláva znamená peniaze, drogy a sex. U niekoho je to kompletná kombinácia, niekto si vyberá len jednotlivé súčasti. Mnohé celebrity holdovali práve sexu.

04.09.2019 00:00
debata
Basketbalista Lamar Odom so svojou manželkou... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lamar Odom Basketbalista Lamar Odom so svojou manželkou Khloe Kardashian na archívnej snímke z roku 2012.

Portál JustJared.com nedávno zverejnil výber niektorých známych celebrít, ktoré sa otvorene priznali k počtu sexuálnych partneriek či partnerov. Kým u dám čísla až tak neprekvapili, známi muži boli zdrojom omnoho šokujúcejších výsledkov. Tak napríklad…

Lamar Odom

Bývalý basketbalista a expartner Khloe Kardashianovej tvrdí, že počas svojho života stihol mať sexuálny styk s viac ako dvoma tisíckami žien. Priznal sa tiež, že mnohým z nich platil, pretože to boli prostitútky alebo striptérky. „Som sexuálne závislý,“ napísal vo svojej autobiografii Darkness to light.

Gene Simmons

Člen slávnej formácie Kiss má údajne na konte počet partneriek, ktorý prekračuje číslo 4800! Jeho vysvetlenie, ktoré kedysi zaznelo pre noviny The Sun, je však prozaické. „V tých bláznivých časoch na začiatku kariéry som nebral drogy. Sexoval som. Či som spal so 4800 ženami? Tvrdia mi, že áno. Mám doma polaroidové fotky, ktoré to môžu dokázať,“ uviedol.

Speváčka Katy Perry so svojím exmanželom... Foto: SHUTTERSTOCK
Katy Perry Speváčka Katy Perry so svojím exmanželom Russelom Brandom.

Russell Brand

Komik, herec a bývalý manžel speváčky Katy Perryovej sa priznal verejne k tisícke žien. V jednom čase bol údajne schopný vystriedať niekoľko partneriek za večer. „Boli to bakchanálie,“ komentoval bezuzdné užívanie si Brand.

Charlie Sheen

Kontroverzný herec a komik, ktorý kedysi patril medzi najlepšie zarábajúcich televíznych hercov, ale zároveň aj medzi najproblematic­kejších, si presné číslo nepamätá. Keď sa ho však opýtali na počet, zatipoval si. „Tipujem tak okolo 5000.“ Sheen je tiež oficiálne HIV pozitívny.

Dustin Diamond

Jeho tvár si pamätajú najmä fanúšikovia seriálu Save the bell. Tínedžerský hit bol však zároveň aj receptom na jeho úspech u žien. Herec vo svojej biografii priznal, že spal so zhruba 2000 ženami. „Ľudia si neuvedomujú, že Disneyland v úvode 90-tych rokov bol perfektným miestom na to, ako sa zoznámiť a zasúložiť si so sexi babami,“ komentoval Diamond.

Ani jeden z pánov sa však nechytá napríklad na režiséra Joela Schumachera, ktorý tvrdí, že v jeho posteli sa mohlo vystriedať až 20-tisíc partneriek. Podobné číslo priznal aj bývalý hráč NBA Wilt Chamberlain. Či sú však takéto počty skutočne reálne, môžeme len odhadovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #partner #Lamar Odom #Charlie Sheen #zoznam #Russell Brand #Gene Simmons #počet

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...