Manželia Gáboríkovci ako milenci v klipe IMT Smile! Majko je talent, tvrdí Ivana

Manželia Ivana a Marián Gáboríkovci nepatria k tým prominentom, ktorí by svoj vzťah príliš prezentovali. V novinke I.M.T. Smile však prekvapili.

04.09.2019 09:39
debata

Známa slovenská tanečnica a modelka a niekdajšia hokejová hviezda sa spoločne objavili pred kamerou vo videoklipe ku singlu Aj keby… Premiéru mal v utorok popoludní na kanáli Youtube.

Príťažlivá blondínka a jej životný partner sa objavujú pred kamerou v úlohe milencov, ktorých príbeh sa odohráva v nádhernej atmosfére Lednického zámku v susednom Česku. Práve tam sa aj väčšina videoklipu k novinke z dielne prešovskej formácie nakrúcala.

Ivana Gáborík v utorok popoludní na svojom Instagrame napísala, že dúfa, že sa klip bude ľuďom páčiť rovnako ako jej s manželom. „Natáčanie sme si obaja užívali o to viac, že sme boli spolu. A musím vám prezradiť, že to bola Majkova premiéra pred kamerami v hereckej úlohe. Všetci sme skonštatovali, že je skrytý talent,“ komentovala Gáborík výkon svojho partnera.

O réžiu klipu sa postaral Michal Nemtuda. Práve on vytvoril obrazový sprievod k singlu, ktorý je ďalším očakávaným hitom z albumu Budeme to stále my od I.M.T Smile. Skladbu Aj keby… napísal Ivan Tásler spoločne s textárom Vladom Krauszom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #singel #Marián Gáborík #video #IMT Smile #Ivana Gáborík #I.M.T. Smile

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...