Alkohol už radšej nie! Opitá Kardashianka prezradila strážené tajomstvo

Alkohol vraj rozväzuje jazyk. Niečo o tom vie aj televízna hviezda Kim Kardashian.

05.09.2019 14:39
Celebrita Kim Kardashian West zamierila na The... Foto: ,
Celebrita Kim Kardashian West na archívnom zábere.
debata

V jednej z nových epizód televíznej šou Keeping up with Kardashians sa priznala k tomu, že do sveta doslova „vytrúbila“ tajomstvo, ktoré si chcela nechať pre seba. Príchod štvrtého dieťaťa na svet. A dôvodom bolo, že sa opila. Malo sa tak stať počas jedného z vianočných večierkov.

„Povedala som to niekomu, ale vôbec si nepamätám, o koho išlo. Bola som opitá,“ priznala sa pred kamerami v televíznej šou svojmu švagrovi Scottovi Disickovi. Správy o tom, že Kardashian a jej manžel Kanye West si nechali vynosiť aj štvrté dieťa sa potom objavili v médiách len do pár dní.

„Bola to moja vina, takže nemôžem byť z toho sklamaná,“ komentovala štvornásobná mama. „Ale mám ďalší dôvod, prečo nepijem,“ dodala ešte Kim Kardashian, ktorej náhradná matka vynosila syna. Do rodiny Westa a Kardashianovej pribudol v máji a dostal meno Psalm.

Hviezda z internetu si už predtým nechala vynosiť dcérku Chicago. Dve prvorodené deti porodila sama – najstaršia je dcérka North a druhý v poradí sa jej narodil syn Saint.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #alkohol #Kim Kardashian #bulvár #klebeta

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...