Brad Pitt medzi alkoholikmi: Môj život nebol výhrou v lotérii

Brad Pitt (55) v rozhovore pre "New York Times" opísal, ako zvládol boj s alkoholom.

07.09.2019 10:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt na premiére novinky Ad Astra.
debata (2)

Po rozchode s Angelinou Jolie dostal svoj problém pod kontrolu. „Prestal som piť, pretože som dosiahol svoje hranice,“ opísal herec, ktorý mal v roku 2016 práve pod vplyvom alkoholu napadnúť jeho adoptovaného syna Maddoxa (18). Táto udalosť mala byť „poslednou kvapkou“ ktorá utvrdila Angelinu Jolie v rozhodnutí požiadať o rozvod.

Po rozchode sa stal slávny herec pravidelným návštevníkom združení anonymných alkoholikov. Ostatní účastníci týchto stretnutí udržali mlčanlivosť a informácie o Pittovi sa nedostali do médií. „Tí ľudia tam sedeli so mnou a boli otvorení a čestní takým spôsobom, aký som doposiaľ nezažil,“ spomínal hollywoodsky herec. Aj vďaka ich prístupu sa aj Pitt odvážil byť otvorený a rozprávať o svojom probléme. Cítil sa oslobodený, pretože mohol hovoriť o svojich slabých stránkach.

V rozhovore prezradil aj niečo o tom, ako ho poznačila sláva a pozornosť, ktorá sa mu dostávala v začiatku jeho kariéry, v deväťdesiatych rokoch. „Pozornosť, ktorou ma zahŕňali v deväťdesiatych rokoch, ma odrovnala,“ povedal a dodal: „Tlak z všetkých očakávaní a hodnotení týkajúcich sa mojej osoby bol veľmi nepríjemný.“ Aby sa týchto pocitov zbavil, fajčil marihuanu. Život, ktorý vtedy žil, napriek vzťahom s Gwyneth Paltrow či Jennifer Aniston, nebol podľa jeho slov „výhrou v lotérii“, ako sa mohlo zdať pozorovateľom zvonka.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Brad Pitt

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...