Usmiata Shakira lákala objektívy na US Open. Nad ňou zamyslená Hantuchová!

Aktuálne prebiehajúci tenisový turnaj U.S. Open je lákadlom pre mnoho divákov. Aj tých so celebritným statusom.

05.09.2019 09:50
debata
zväčšiť Futbalista Gerard Pique a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Futbalista Gerard Pique a jeho partnerka Shakira v hľadisku. Nad nimi sedí slovenská tenistka Daniela Hantuchová. Futbalista Gerard Pique a jeho partnerka Shakira v hľadisku. Nad nimi sedí slovenská tenistka Daniela Hantuchová.

Do hľadiska sa už počas tohto ročníka grandslamového turnaja stihli usadiť mnohé známe tváre. Celkom zaujímavá situácia nastala v noci zo stredy na štvrtok, keď si na tenis vyrazila aj kolumbijská speváčka Shakira s partnerom Gerardom Piquém.

Dvojica si užívala jeden zo zápasov desiateho dňa programu a, samozrejme, sa stala aj fotografmi vyhľadávanou „atrakciou“. A rovno za nimi si tenisový zápas užívala aj slovenská tenistka Daniela Hantuchová.

Vanessa Williams prichádza na U.S. Open.
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour je...
+10Herec Penn Badgley.

Svetové agentúry teda obleteli momentky rozosmiatej a veselej Kolumbijčanky, nad ktorou sústredene sleduje dianie na kurte niekdajšia úspešná slovenská športovkyňa. Hantuchovej úspechy sa viažu aj k americkému turnaju.

Na U.S. Open sa kedysi prebojovala do semifinále vo štvorhre spoločne s Agniezskou Radwanskou. Tento úspech zopakovala v stredu Slovenka Viktória Kužmová, ktorá sa v tandeme s Bieloruskou Alexandrou Sasnovičovou prebojovala tiež do semifinále štvorhry.

V galérii si pozrite aj ďalšie známe osobnosti na tenisovom turnaji. Medzi hosťami nechýbala herečka Priyanka Chopra, golfista Tiger Woods či šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour, ktorá je veľkou fanúšičkou kráľovského športu a osobnou priateľkou Rogera Federera a jeho rodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Shakira #Daniela Hantuchová #diváci #celebrity

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...