Z princeznej Charlotte je už školáčka! Za ruku ju viedla vojvodkyňa Kate

Vo štvrtok ráno sa z britskej princeznej Charlotte (4) stala školáčka. Jej prvý deň si vychutnala aj vojvodkyňa Kate.

05.09.2019 11:25
vojvodkyňa kate Foto: ,
Princezná Charlotte s princom Georgeom prichádzajú do školy Thomas's Battersea v Londýne v sprievode rodičov, vojvodkyne Kate a princa Williama.
debata (2)

V sprievode svojich rodičov, princa Williama a mamy, vojvodkyne Kate, prišla prvý raz do školy Thomas's Battersea v Londýne, ktorú už navštevuje aj jej starší brat, princ George (6). Pri jej prvých školských krokoch boli prítomní aj fotografi.

Princezná Charlotte s princom Georgeom... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
vojvodkyňa kate Princezná Charlotte s princom Georgeom prichádzajú do školy Thomas's Battersea v Londýne v sprievode rodičov, vojvodkyne Kate a princa Williama.

Rodinu privítala riaditeľka školy Helen Haslem, ktorej podľa informácií britských médií princ William povedal, že Charlotte sa na tento deň veľmi tešila. Hoci prvé fotografie zobrazovali 4-ročnú školáčku schovanú za mamou, potom už celkom prirodozene podala ruku prítomnej učiteľke a následne s ňou celá rodina vstúpila do školy. Rovnaký scenár už hrdý otec prežil aj pred dvoma rokmi, keď sa stal školákom ich prvorodený syn George.

Obe deti mali na sebe školské uniformy, malá princezná mala vlasy zopnuté do vrkoča. Ona sa počas príchodu držala mamy, syn George zasa princa Williama.

Princezná Charlotte s princom Georgeom... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
vojvodkyňa kate Princezná Charlotte s princom Georgeom prichádzajú do školy Thomas's Battersea v Londýne v sprievode rodičov, vojvodkyne Kate a princa Williama.

37-ročná vojvodkyňa na tento deň zvolila šaty s kvetinovým vzorom značky Michael Kors v hodnote 215 eur, ktoré mala v páse previazané čiernym opaskom. Hustá hnedá hriva padala vojvodkyni na plecia a jej tvár po celý čas zdobil výrazný úsmev. Prvý deň svojej ratolesti si užívala aj pyšná mama. Tá prvý školský deň ich syna Georgea premeškala, keďže v tom čase bola tehotná s princom Louisom a trápili ju silné tehotenské nevoľnosti.

Princezná Charlotte s princom Georgeom...
Princezná Charlotte s princom Georgeom...
+3Princezná Charlotte s princom Georgeom...

Thomas's School v obvode Battersea sa nachádza niekoľko kilometrov od ich rodinného sídla v Kensingtonskom paláci. Za ročné štúdium na tejto škole kráľovskí rodičia zaplatia 19 000 libier. Školu navštevuje približne 560 detí vo veku od štyroch do 13 rokov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princezná Charlotte

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...