Bloomov penis opäť na pretrase: Tá veľkosť bola optická ilúzia, tvrdí herec

Sú to už tri roky, čo sa herec Orlando Bloom nechtiac ocitol v médiách v Adamovom rúchu. O jeho mužnosti sa však mnohí túžia baviť aj dnes. Napríklad Howard Stern.

09.09.2019 00:00
debata
Herec Orlando Bloom predstavil novinku z... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Orlando Bloom Herec Orlando Bloom predstavil novinku z produkcie Amazon Prime - seriál "Carnival Row".

Keď sa britský herec objavil v minulotýždňovom vydaní Sternovej šou, otázky moderátora zamierila aj k inkriminovaným záberom. V roku 2016 totiž paparazzovia zvečnili Blooma s partnerkou Katy Perryovou na dovolenke. Obaja sedeli na pádlovacej doske a užívali si voľné chvíle, on celkom nahý.

Zábery, samozrejme, obleteli svet. A nielen to, vyvolali aj množstvo komentárov. Určite aj vďaka tomu, že niekdajší predstaviteľ Legolasa patrí k obdarenejším pánom tvorstva. „Fakt to nie je až také veľké,“ bránil sa so smiechom Bloom v rozhovore. „Veci vyzerajú väčšie cez teleskopické objektívy. Bola to optická ilúzia,“ uviedol v rozhovore ďalej.

Bloom si neváhal zavtipkovať na vlastný účet, keď opísal situáciu, čo v tom čase nasledovalo. Najprv sa totiž na verejnosti objavili len fotografie s čiernym štvorčekom cez intímne partie. „Vtipkoval som, či majú dosť veľký štvorec, aby to zakryli,“ uviedol Bloom. „Ale potom si odrazu uvedomíte, že čierny štvorček dajú preč, lebo im za to zaplatili dosť peňazí,“ naznačil a zároveň požiadal hostiteľa, aby konečne zmenili tému.

„Napríklad v seriáli Carnival Row ukážem holý zadok,“ dodal s humorom Bloom, ktorý seriálovú novinku z produkcie Amazon Prime nakrúcal aj niekoľko mesiacov v Prahe. Istý čas tam s ním strávila aj jeho snúbenica Katy Perry. V seriáli hlavnú ženskú úlohu stvárnila Cara Delevingne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #rozhovor #nahý #veľkosť #Orlando Bloom

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...