Vojvodkyňa Meghan v hľadisku Serene nepomohla. Ale tieto šaty idú na dračku!

Jedno z mála verejných vystúpení za posledné mesiace absolvovala vojvodkyňa Meghan zo Sussexu na turnaji US Open. Prišla totiž podporiť na finálový zápas ženskej dvojhry svoju dobrú kamarátku Serenu Williamsovú.

08.09.2019 16:35
debata (5)
zväčšiť Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prišla podporiť... Foto: SITA/AP, Adam Hunger
Meghan Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prišla podporiť svoju dobrú kamarátku Serenu Williamsovú. Zaujala aj šatami.

Triumf americkej hráčky sa však nekonal. Napriek výdatnej podpore blízkych, rodiny, manžela Alexia Ohaniana, či slávnej vojvodkyne, ktorá sa s Williamsovou skamarátila ešte ako herečka v seriáli Kravaťáci, musela odchádzať z kurtu ako porazená. Titul z US Open si domov odnášala Bianca Andreescu.

Pozornosť médií sa však neobrátila len na víťazku a súčasne aj porazenú americkú šampiónku, ale aj smerom ku členke kráľovskej rodiny. Hoci len nedávno vyvolala Meghan pohoršené reakcie verejnosti na turnaji vo Wimbledone, kde údajne mala maniere a správala sa nepríjemne, tentoraz bola jej účasť veľmi skromná a takmer bez incidentov.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a nad ňou... Foto: SITA/AP, Charles Krupa
US Open Tennis Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a nad ňou šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. Obe prišli podporiť tenistku Serenu Williamsovú.

Meghan dorazila do priestoru, ktorý mala vyhradený Williamsová pre svoju rodinu a pozvaných hostí. Usadili ju o rad nižšie ako šéfredaktorku magazínu Vogue Annu Wintour, kúsok od manžela Alexisa Ohaniana. Mamička syna Archieho s napätím a záujmom sledovala zápas a živo diskutovala so svojimi spolusediacimi.

Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu v spoločnosti...
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a nad ňou...
+3Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prišla podporiť...

Aj tentoraz padol zrak médií na jej módnu voľbu a zdá sa, že Meghan sa rozhodla zmierniť nedávnu kritiku pre rozhadzovanie peňazí na drahé odevné kúsky a celkový životný štýl, ktorý s princom Harrym vedú. Na tenis totiž vyrazila v denimových šatách J.Crew, ktorých cena je 118 dolárov a dajú sa kúpiť na webe tejto značky. Ako asi očakávate, nájazd zákazníčok na portál bol okamžitý a silný.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #tenis #Serena Williams #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....