Zbalila vari Hamiltona? Boháčka Chloe Green si užíva v mužskej spoločnosti

Nemá ešte ani tridsať, ale zoznam jej partnerov, s hviezdnym statusom, je pomerne bohatý. A zdá sa, že boháčka Chloe Green dáva znovu dôvod bulváru, aby ju spájal s novým mužom.

10.09.2019 08:00
debata
zväčšiť Boháčka Chloe Green si užívala vo Francúzsku.... Foto: Profimedia
Chloe Green Boháčka Chloe Green si užívala vo Francúzsku. Na vodnom skútri jej robil spoločnosť pretekár Lewis Hamilton. Žeby nový milenec?

Dedička odevného impéria Topshop si už niekoľko týždňov užíva na plážach neďaleko južného pobrežia Francúzska. Tam ju paparazzovia načapali pred niekoľkými týždňami v spoločnosti urasteného fešáka z Monaka. Počas víkendu však už mala inú mužskú spoločnosť.

Po boku Greenovej zachytili objektívy pretekára Lewisa Hamiltona, s ktorým sa Britka údajne pozná už roky – predovšetkým vďaka účasti na pompéznych londýnskych večierkoch. Tentoraz si však Hamilton a Green užívali najmä vodné športy a zábavu na vode. Konieckoncov, objektívy ich zachytili na vodnom skútri neďaleko prenajatého motorového člna.

Na ňom sa podľa záberov, ktoré vznikli pred pár dňami, nachádzala výlučne mužská spoločnosť. Okrem iného robil boháčke spoločnosť aj jej brat Nicolas. Dvadsaťosemročná Green si užíva chvíle voľna bez svojej ratolesti – syna Jaydena, ktorého porodila minulý rok v lete modelovi Jeremy Meeksovi.

V minulosti bol partnerom Greenovej aj spevák Marc Anthony. Randiť mala krátko aj so spomenutým Rommym Giannim, kapitánom monackého mužstva konského pola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #Lewis Hamilton #muž #paparazzi #Chloe Green

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...