Johnson mlčí, Melanie Griffith prehovorila: Toto si myslí o dcérinom milencovi!

Herečka Dakota Johnson nekomentuje takmer výlučne svoje súkromie. Ale jej mama Melanie Griffiths. To je iný prípad.

11.09.2019 00:00
debata
Slávne rodinné duo - herečka Melanie Griffith... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Slávne rodinné duo - herečka Melanie Griffith ako garde jej dcéry Dakoty Johnsonovej, tiež úspešnej herečky. Slávne rodinné duo - herečka Melanie Griffith ako garde jej dcéry Dakoty Johnsonovej, tiež úspešnej herečky.

Práve z jej úst zazneli aj slová na adresu partnera slávnej dcéry, ktorým je hudobník a spevák Chris Martin z kapely Coldplay. „Zbožňujem priateľa mojej dcéry,“ vyhlásila Griffith pre portál People. „Myslím si, že sú spolu skutočne úžasný párik,“ dodala ešte 62-ročná herečka, ktorá má dcéru Dakotu z manželstva s hercom Donom Johnsonom.

Vzťahy v rodine medzi bývalými partnermi, ale aj medzi rodičmi a deťmi sú vraj veľmi vrúcne. Herečka, ktorá bola po neúspešnom manželstve s Johnsonom vydatá aj za Antonia Banderasa, vraj svoje ratolesti nadovšetko podporuje.

Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte novinku pod názvom "The Friend". Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte novinku pod názvom "The Friend". Oblečená do kreácie Dior Haute Couture.

Platilo to aj v čase, keď Dakota Johnson váhala, či prijať rolu v trilógii Päťdesiat odtieňov. Melanie Griffith ju však v rozhodnutí podporila. Výsledkom bola celosvetová popularita dnes 29-ročnej krásky, ktorá sa aj napriek nepriazni kritikov k tejto sérii prejavuje ako talentovaná a variabilná herečka.

Na filmovom festivale v Toronte uviedla pred pár dňami novinku The Friend, v jej zozname filmov sa za posledné mesiace objavili aj filmy ako Disturbia či The Peanut Butter Falcon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #partner #Melanie Griffith #Dakota Johnson #Chris Martin

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...