Kedysi patrila k najkrajším hlásateľkám! A dnes? Čo urobili roky s Heřmánkovou?

Tí skôr narodení si hlásateľku Hanu Heřmánkovú zaradia okamžite - veľmi sympatická hnedovláska s príjemným prejavom a typickým úsmevom.

12.09.2019 00:00
debata

A hoci sú časy česko-slovenských hlásateliek dávno preč, na jej sympatickú tvár diváci len tak nezabudli. Manželka herca Karla Heřmánka sa navyše z času na čas ukáže aj na niektorej zo spoločenských akcií u našich českých susedov, takže do „zabudnutia“ rozhodne neupadla.

Hana Heřmánková na podujatí s názvom KOPRETINA... Foto: Profimedia
Hana Heřmánková Hana Heřmánková na podujatí s názvom KOPRETINA v Prahe.

Aktuálne sa 56-ročná Heřmánková ukázala na podujatí s názvom KOPRETINA, kde si zaspomínala na svoju zosnulú sestru, herečku Danú Vávrovú. Tú si televízni diváci určite pamätajú vďaka filmu „Ať žijí duchové!“, v ktorom si zahrala malú Leontýnku. Vávrová pred rokmi podľahla rakovine krčka maternice a Heřmánková sa aj preto stala ambasádorkou projektu, ktorý sa zameriava na prevenciu tohto ochorenia.

Niekdajšia hlásateľka zvolila decentné farby, skombinovala hnedú s čiernou. A hoci si obliekla rolák a dlhú sukňu, jej šik postavička, ktorou sa pýši aj pred šesťdesiatkou, sa dala prehliadnuť len ťažko. Čierny opasok, ktorý mala uviazaný okolo pásu, takisto upriamoval pozornosť na jej štíhlu figúru.

Po skončení éry hlásateľov zostala pôsobiť v Českej televízii, kde moderovala obľúbený poobedňajší program Sama doma. Aj to je však už minulosťou. Aktuálne je manažérkou „Divadla Bez zábradlí“, ktoré založil jej manžel, herec Karel Heřmánek v roku 1990. Zatiaľ, čo on sa stal riaditeľom divadla, jeho manželka obsadila post manažérky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hlásateľka #Hana Heřmánková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...