Drsné odkazy pre Heidi Klumovú: Správaš sa ako 12-ročná, spamätaj sa

Začiatkom augusta sa modelka, porotkyňa a podnikateľka Heidi Klum (45) vydala za svojho snúbenca, člena kapely Tokio Hotel, Toma Kaulitza (29).

11.09.2019 10:00
Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum prišli na... Foto: ,
Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum prišli na galavečer 'ICONS By Carine Roitfeld' spoločne.
debata (1)

A vznáša sa doslova na obláčiku šťastia. Ani pred svadbou sa štvornásobná mama nijako nebránila prejavom náklonnosti smerom k partnerovi na červených kobercoch. Ale o zábery plné lásky sa delí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach, na Instagrame ju sleduje takmer 7 miliónov ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

TOU⚡️CH @wdsnblck

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Ruka v ruke sa čerství manželia pred pár dňami ukázali na prestížnom podujatí „ICONS by Carine Roitfeld“ pod taktovkou magazínu Harper's Bazaar. Heidi Klum na červenom koberci zažiarila v kreácii od Stephana Rollanda. Následne však na Instagrame zverejnila video zo zákulisia, na ktorom veselo „cupitá“ a skáče okolo svojho manžela. Negatívne komentáre nenechali na seba dlho čakať, priam sa na jej stránke množili. A väčšina z nich sa niesla v duchu: „Správaš sa ako dvanásťročná“, „Ako pobláznená tínedžerka“ či „Už sa spamätaj, nemáš osemnásť“.

Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii od Stephana Rollanda. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii od Stephana Rollanda.

Z času na čas to 45-ročná Nemka s príspevkami na sociálnej sieti preženie. Nielen s tými zamilovanými, ale s tými pikantnejšími. Práve zopár takých sa už takisto na Instagrame stretlo s negatívnym prijatím, fanúšikovia ju upozorňovali na to, že je už štvornásobnou mamou a aby si rozmyslela to, ako sa bude na verejnosti prezentovať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...