Do voza aj do koča! Vojvodkyňa Kate nikdy nesklame, opäť na jednotku

Vojvodkyňa Kate nezaháľa a v septembri sa pustila s nadšením do plnenia si svojich povinností, čo by členky kráľovskej rodiny.

10.09.2019 16:00
debata

Hoci má doma od minulého týždňa už dve školopovinné deti, keďže aj 4-ročná princezná Charlotte začala navštevovať súkromnú školu Thomas's Battersea, čas na podporu rôznych charitatívnych, enviromentálnych či edukačných podujatí si vždy nájde.

Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature".

V skvelej nálade zavítala na otvorenie záhrady určenej pre deti s názvom „Back To Nature“ v grófstve Surrey, kde ju už čakali jej malí fanúšikovia. Trojnásobná mama medzi nich zavítala ako krásna, usmievavá kvetinka – zo svojho šatníka si totiž vytiahla kvetované šaty jej obľúbenej značky Emilia Wickstead. Bledé šaty posiate ružovými kvetmi v hodnote takmer 1 700 libier vojvodkyni naozaj pristali. Navyše, do zelenej záhrady sa aj hodili.

Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature".
Vojvodkyňa Kate obklopená deťmi v záhrade "Back...
+4Vojvodkyňa Kate v záhrade "Back to Nature".

Šaty mala trojnásobná mama v páse ešte zvýraznené opaskom, takže jej štíhla postavička sa zasa stala vďačným objektom prítomných fotografov. K šatám manželka princa Williama zvolila topánky na slamennej platforme v bledom tóne, jej look dopĺňala čierna kabelka.

Vojvodkyňa Kate obklopená deťmi v záhrade... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate obklopená deťmi v záhrade "Back to Nature".

Ako už mnohokrát, aj tento raz si našla svoje miesto medzi prítomnými deťmi, ktoré ju okamžite prijali medzi seba. Jej prirodzený šarm a úprimný úsmev si srdcia malých školákov dokážu získať takmer okamžite a na akomkoľvek mieste – dokonca aj na voze ťahanom traktorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #záhrada #Surrey

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...