Opäť v škole! Takto sa na prvý deň vystrojili krásne španielske princezné

Španielska princezná Sofia (12) a korunná princezná Leonor (14) už zarezávajú v laviciach, do školy ich priviezli ich kráľovskí rodičia.

12.09.2019 00:00
debata

Po prázdninách opäť v škole. V Madride sa 11. septembra začala škola aj pre dve španielske princezné. Dcéry kráľovnej Letizie (46) a kráľa Felipeho (51) dorazili v sprievode svojich rodičov do jednej zo súkromných škôl v centre Madridu.

Korunná princezná Leonor a princezná Sofia... Foto: Profimedia
leonor Korunná princezná Leonor a princezná Sofia prichádzajú do súkromnej školy v Madride.

Princezná Sofia (12) a korunná princezná Leonor (14) mali oblečené školské uniformy – krátke modré sukne, biele blúzky a tmavomodré svetríky. Obe mali svoje blond vlasy zviazané do vrkoča, na chrbte si niesli školské tašky. S pomôckami im pomáhali aj ich kráľovskí rodičia. Hoci je medzi dievčatami dvojročný vekový rozdiel, vyzerajú takmer ako dvojičky.

Obe tínedžerky sú štíhle po mame, niekdajšej televíznej moderátorke Letizii Ortiz, ktorá sa stala manželkou španielskeho kráľa v roku 2004, keď si dvojica povedala „áno“ v Madride. Počas prázdnin zverejnila kráľovská rodina aj niekoľko záberov z ich dovolenky, ktorú už tradične štvorčlenná rodina strávila v meste Palma de Mallorca, v paláci Marivent, patriacemu španielskej kráľovskej rodine.

Zľava: Kráľ Felipe VI, princezná Leonor,... Foto: SITA/AP
letizia Zľava: Kráľ Felipe VI, princezná Leonor, princezná Sofia a ich mama, kráľovná Letizia v parku v meste Palma de Mallorca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Španielska kráľovná Letizia #princezná Sofia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...