Ryšavka Kerestešová vyrazila do sveta! Bruško jej teda pristane

Herečka Andrea Růžičková Kerestešová, rodáčka z Vranova nad Topľou, si v Prahe užila krst knižnej novinky.

13.09.2019 00:00
debata

Slovenská rodáčka, herečka Andrea Růžičková Kerestešová, sa síce už viditeľne zaguľacuje, ale doma s vyloženými nohami na príchod druhého potomka na svet nečaká. „Do sveta“ vyrazila aj nedávno, keď sa v dobrej nálade ukázala na krste knihy českého moderátora Vojtěcha Bernatského s názvom „Dvojtáta“. Pekná ryšavka nebola jedinou slávnou tvárou na spomínanej akcii, okrem nej sa ukázali jej herecké kolegyne ako Eva Holubová a Naďa Konvalinková.

Andrea Růžičková Kerestešová na krste knihy... Foto: Profimedia
Andrea Růžičková Kerestešová Andrea Růžičková Kerestešová na krste knihy Vojtěcha Bernatského s názvom "Dvojtáta

Svojmu manželovi, muzikantovi Mikolášovi Růžičkovi, rodáčka z Vranova nad Topľou už čoskoro porodí druhého potomka. K prvorodenému Tobiášovi tak čoskoro pribudne súrodenec. Herečka zväčšujúce sa bruško ukázala v čiernom elastickom svetríku, cez ktorý mala na krste knihy prehodený kabátik.

Zábermi svojej rodinky, ako aj syna Tobiáša, sa krásna hrdinka komédií Ako sa zabiť nevesty či Rafťáci, často pýši aj na svojom Instagrame, kde ju sleduje takmer 160 000 fanúšikov. U našich susedov jej popularitu priniesli aj seriály a to najmä Vyprávěj z produkcie Českej televízie. Výraznú rolu si zahrala aj v českej verzii Ordinácie v ružovej záhrade.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Andrea Růžičková Kerestešová

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...