Vojvodkyňa Meghan ide v stopách Diany! Kate takéto veci na verejnosti nerobí

Štyri mesiace po pôrode syna Archieho je vojvodkyňa Meghan (38) späť a plní si svoje kráľovské povinnosti na poli charity.

13.09.2019 10:59
Megahn Foto:
Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie Smart Works na Oxford Street v Londýne a jej vrúcne objatia a bozky na tvár s návrhárkou Mishou Nonoo.
debata (2)

„Odkedy som sa prisťahovala do Veľkej Británie, bolo pre mňa dôležité stretávať sa s organizáciami, ktoré odvádzajú dôležitú prácu,“ týmito slovami začala svoj príhovor na londýnskej Oxford Street, kde sa zúčastnila podujatia charitatívnej organizácie Smart Works, s ktorou už istý čas Meghan spolupracuje.

Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie... Foto: SITA/AP
meghan Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie Smart Works na Oxford Street v Londýne, objatie s pracovníčkou organizácie, Kate Stephensovou.

Britským médiám neušlo, ako sa Meghan správala na verejnosti a okamžite ju prirovnali k princeznej Diane. Zosnulá matka princa Harryho a princa Williama sa s ľuďmi bez váhania objímala, čo robí aj vojvodkyňa Meghan. Predviedla to počas svojho štvrtkového vystúpenia v Londýne, kedy niekoľkým pracovníkom zo spomínanej charitatívnej organizácie venovala svoje objatie.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas... Foto: SITA/AP, POOL
Princ William a vojvodkyňa Kate Princ William a vojvodkyňa Kate počas oficiálnej návštevy vo Westminster Abbey a jej typické podanie ruky.

A v tomto je výrazný rozdiel medzi Meghan a Kate. Manželka princa Williama sa na verejnosti správa o čosi zdržanlivejšie, „prebrala“ akýsi vzorec správania od svojho manžela. Srdečnosť jej, samozrejme nechýba, najmä pri kontakte s deťmi, vrúcne objatia s dospelými však do jej repertoáru nepatria.

Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie...
Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie...
+3Vojvodkyňa Meghan na podujatí organizácie...

Ako sa pre britské médiá vyjadril Grant Harrold, niekdajší komorník princa Charlesa pre médiá, Meghan týmito gestami ukazuje, že britská kráľovská rodina je moderná a „kráča s dobou“, zároveň pripomína odkaz princeznej Diany, ktorá sa takisto často na verejnosti objímala nielen s deťmi, ale aj s dospelými. Vojvodkyňa Kate, na rozdiel od Meghan, zdraví ľudí takmer výlučne podaním ruky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...