Dara Rolins: Hovorím len o tom, čo riešime všetci

Populárna interpretka prináša prostredníctvom motivačného diára Rok podľa Dary fanúšikom a fanúšičkám už po štvrtý raz svoje zamyslenia, rady, postrehy a chutné recepty doplnené o fotografie z dielne celebritnej fotografky Petry Ficovej.

13.09.2019 16:00
Nad Dni otvorených dverí televízie Markíza...
Speváčka Dara Rolins.
debata (1)

Diár s uzatváraním na gumičku obsahuje i nepostrádateľné zrkadielko, sadu motivačných nálepiek, zadnú papierovú kapsu na drobnosti a textilnú záložku.

Speváčka podľa vlastných slov neobjavuje vo svojich textoch nič, čo by už objavené nebolo. „Hovorím len o tom, čo riešime všetci – sú to problémy, starosti, témy, ktoré otvárame veľmi podobne každý rok a vlastne ani nie je z mojej strany žiadna snaha prinášať niečo, čo som objavila a na čo som prišla len ja. Naopak, sama čítam veľmi veľa iných múdrych ľudí, kníh, ktoré ma inšpirujú a nútia ma k tomu, aby som nad niektorými vecami rozmýšľala zas trošku inak, dívala sa na ne z iného uhlu pohľadu,“ povedala Dara Rolins.

Veľa ľudí je podľa známej speváčky v dnešnej dobe celkom popletených. „Myslia si totiž, že práve drahé veci určujú ten status človeka… Ja sa často ocitám v rôznych svetoch, mám možnosť stretávať sa aj s ľuďmi veľmi obyčajnými, ktorí riešia naozaj primárne veci ako jedlo či lieky, a potom s tými, ktorí neriešia absolútne nič. A práve tento kontrast ma núti neustále si byť vedomá toho, čo naozaj má v živote hodnotu, cenu a váhu,“ poznamenala 46-ročná Bratislavčanka. „Budem preto rada, ak mi dáte tú šancu vpustiť vás do mojich myšlienok. Sľubujem vám, že to v žiadnom prípade nebude naposledy,“ dodala Rolins.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #motivácia #Dara Rolins #diár

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...