Gottschalk o odchode od manželky po 40-tich rokoch: Neviem, či to bolo správne

V marci potvrdil slávny nemecký moderátor Thomas Gottschalk (69) rozchod s manželkou Theou (73) po 46 spoločných rokoch, z toho 42 prežitých v manželstve.

15.09.2019 00:00
Thomas Gottschalk Foto: ,
Moderátor Thomas Gottschalk a jeho manželka Thea na zábere z roku 2007.
debata (3)

Z ich vzťahu pochádzajú dvaja synovia, Roman (36) a Tristan (29). Dôvodom ich rozchodu sa stala nová žena, 57-ročná Karina Mross, ktorá sa začala po boku moderátora v tom čase objavovať.

V aktuálnom rozhovore pre magazín „Der Spiegel“ Gottschalk priznal, že si nie je istý, či bol tento jeho krok smerom von z manželstva správny. „Po prvý raz som sa rozhodol v rozpore so svojím rozumom a v rozpore so všetkým, čo odo mňa očakával zvyšok sveta,“ opísal v rozhovore moment, kedy sa rozhodol opustil svoju manželku kvôli milenke. Nasledoval vraj svoj vnútorný hlas, ktorý dovtedy vždy ignoroval.

Thomas Gottschalk zároveň v rozhovore priznal, že si nie je istý, či bolo rozhodnutie opustiť manželku dobré. „Urobil som rozhodnutie, o ktorom som nevedel, či je správne. Ale to neviete nikdy dopredu,“ vysvetlil s tým, že sa snaží napraviť škody, ktoré týmto rozhodnutím spôsobil všetkým zúčastneným.

Thomas a Thea boli dlhé roky považovaní v Nemecku za pár snov. Spoznali sa v roku 1972 na bále v Mníchove, o 4 roky neskôr sa zosobášili. V roku 1993 sa rodina presťahovala do Malibu. Vzhľadom na fakt, že Thomas Gottschalk roky patrí k najvychytenejším moderátorm Nemecka, aj vďaka relácii Wetten dass…? (Stavme sa, že…), ktorú dlhé roky moderoval, v rozvode pôjde o slušný balík peňazí. Majetok manželov sa odhaduje na 90 miliónov eur.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Thomas Gottschalk

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...