Veselá Margot Robbie priznala: Mám rada víno aj dobré jedlo

Austrálska hviezda sa rada baví v kruhu priateľov, dokáže sa medzi nimi uvoľniť a užívať si život.

16.09.2019 00:00
Herečka Margot Robbie predstavila film Vtedy v... Foto: ,
Herečka Margot Robbie.
debata

Kedy sa herečka Margot Robbie cíti byť najkrajšia? Jej odpoveď je pomerne jasná a jednoduchá – keď sa smeje. O svojich pocitoch porozprávala 29-ročná Austrálčanka v rozhovore pre magazín „Stella“: „Ženy sú silné a niektoré ženské vlastnosti majú ohromnú rezonanciu. Byť ženskou nie je rozhodne žiadnou slabosťou. S mojimi kamarátkami sme sa v poslednom období často rozprávali o tom, že keď sa smejeme a zabávame, všetky vyzeráme akosi lepšie. Ak sa pozriete na človeka, ktorý sa smeje, tak doslova žiari,“ opísala hviezda filmu Vtedy v Hollywoode.

Priznáva, že sa rada zabáva so svojimi priateľmi, s ktorými si rada zájde na dobré jedlo či víno. „Mám rada dobré jedlo, aj víno, som rada v spoločnosti priateľov,“ opísala slávna hviezda. Ale popri tom nezabúda ani zdravú stravu a cvičenie. „Zdravé jedlo a pravidelné cvičenie sú súčasťou môjho života, aj vďaka tomu sa dobre cítim. Ale chcem to robiť prirodzene a nie neustále o tom premýšľať,“ dodala.

Margot Robbie sa stala súčasťou filmu režiséra Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode, ktorého premiéry sa diváci na Slovensku dočkali 15. augusta. Snímku, v ktorej si spolu s Margot Robbie zahrali aj Leonardo DiCaprio a Brad Pitt, Tarantino prvý raz divákom divákom predstavil počas májového festivalu v Cannes.

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #priatelia #Margot Robbie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...