Nové foto Archieho! Vojvodkyňa Meghan ním potešila Harryho aj fanúšikov

V nedeľu, 15. septembra, oslávil britský princ Harry 35. narodeniny. Pri tejto príležitosti sa tešil z množstva blahoželaní od členov kráľovskej rodiny.

16.09.2019 15:10
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan.
debata

Samozrejme, nezabudla mu popriať ani jeho manželka, vojvodkyňa Meghan prostredníctvom ich oficiálneho Instagramu. Práve na ňom sa objavila koláž deviatich fotografií, ktoré zachytávajú život oslávenca od jeho narodenia až po súčasnosť.

A práve posledná fotografia prekvapila, keďže ponúka doposiaľ nezverejnenú fotografiu syna vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, Archieho. Ide o záber z jeho krstu, ktorý sa konal začiatkom leta a manželia pri tejto príležitosti uverejnili len jeden čierno-biely záber, o ktorý sa postaral fotograf Chris Allerton. Na koláži je tak nový záber malého Archieho, ktorého drží na rukách sediaca vojvodkyňa Meghan, pričom jeho otec kľačí oproti nim.

Archie, meghan

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018 v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Tento rok 6. mája privítali na svete syna Archieho Harrisona, ktorého pokrstili na rovnakom mieste, kde si povedali svoje „áno“, na hrade Windsor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...