Sú svoji? Jennifer Lawrence vyvolala špekulácie, vraj sa tajne vydala

Súkromie sa jej vždy darilo držať v utajení tak, ako to len v pozícii hollywoodskej hviezdy ide. Ak by sa teda potvrdili najnovšie správy bulváru, asi by to v prípade Jennifer Lawrenceovej nebolo prekvapenie.

18.09.2019 00:00
Herečka Jennifer Lawrence a jej priateľ Cooke... Foto:
Herečka Jennifer Lawrence a jej priateľ Cooke Maroney na archívnom zábere.
debata

Americké médiá priniesli pred pár dňami správu o tom, že by držiteľka Oscara mohla byť už vydatou pani. Jej manželom sa mal stať snúbenec a partner Cooke Maroney, s ktorým randí viac ako rok a od februára tohto roka sú spolu aj zasnúbení.

Podľa informácií portálu Page Six zachytili očití svedkovia partnerov na matrike v New Yorku začiatkom tohto týždňa. Na internete sa objavil aj tweet od jedného z očitých svedkov, ktorý však o niekoľko hodín bol zmazaný. Ten potvrdil, že hviezda série Hra o život a fešný galerista spoločne naozaj matriku navštívili. Údajne si boli prevziať potvrdenie o uzavretí manželstva.

Samozrejme, ani jeden z dvojice nekomentoval podobné správy a neurobili tak ani ich zástupcovia. Herečka už v minulosti vyvolala podobné špekulácie, ale nikdy sa nepotvrdili.

V minulosti tvorila pár napríklad s režisérom Darrenom Aronofskym, hereckým kolegom Nicholasom Houltom alebo krátky čas aj so spevákom Christom Martinom.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lawrence #bulvár #Cooke Maroney

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...