Podpásovka staršej sestre! Toto odkázala topmodelka Jenner Kardashianke

Podpichnutie, humorná poznámka alebo totálna podpásovka? Vysvetliť si najnovšiu poznámku topmodelky Kendall Jennerovej na adresu jej nevlastnej sestry možno všelijako.

19.09.2019 00:00
debata
Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Burberry v Londýne v kolekcii Jar/Leto 2020. Debutovala s novým plavým odtieňom vlasov.

Dôvodom krátkej internetovej slovnej výmeny bol nový vzhľad 23-ročnej Jennerovej, ktorá sa pred pár dňami objavila na prehliadke značky Burberry s plavými vlasmi. Na Twitteri sa tak niektorí fanúšikovia nadchýnali nad tým, ako skvelo vyzerá.

Spravili tak aj na profile Khloe Kardashianovej, nevlastnej sestry Kendall Jennerovej, ktorá reagovala nasledovne: „Ona je perfektná akokoľvek. A teda, teraz vlastne vyzerá presne ako ja!“

Pri pohľade na 35-ročnú Khloe, ktorá nepochybne v posledných rokoch podstúpila niekoľko plastických operácií, aby zmenila svoj vzhľad, však takáto poznámka môže nadvihnúť nejedno obočie. A pobavila zjavne aj samotnú Kendall Jennerovú. Odpovedala jej veľmi stručne: „O tom môžeš akurát snívať!“

Televízna celebrita Khloe Kardashian na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Khloe Kardashian Televízna celebrita Khloe Kardashian na narodeninovej oslave magazínu Cosmopolitan.

Je možné, že išlo len o súrodenecké podpichovanie, ale vysvetliť si to možno naozaj všelijako. Najmä vzhľadom na fakt, že práve Kendall Jennerovú označujú mnohí fanúšikovia za najkrajšiu z celej súrodeneckej sesterskej zostavy.

Kedysi brunetka, dnes blondínka je v súčasnosti zároveň aj najlepšie platená modelka súčasnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #Kendall Jenner #blond #poznámka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...