Bratovej žene sa vyhrážal smrťou! Aaron Carter sa k Nickovi nesmie priblížiť

Rodinu si človek nevyberie. Ani problémy v nej. Najnovšie poriadne zamiešali karty v hudobnej rodine Carterovcov.

19.09.2019 00:00
Aaron Carter Foto: ,
Spevák Aaron Carter.
debata

Nick Carter, známy ako člen formácie Backstreet Boys, získal zákaz priblíženia sa pre svojho mladšieho brata Aarona. Dôvodom má byť, že ten sa vyhrážal ešte kedysi tehotnej švagrinej a Nickovej manželke Lauren. Údajne tvrdil, že zabije ju aj jej nenarodené dieťa, informoval portál TMZ.com. Rovnaký zákaz priblíženia sa zo súdu získala aj jedna zo sestier rodiny Carterovcov.

Po tom, čo sa táto informácia prevalila v médiách, Nick Carter vydal oficiálne stanovisko, v ktorom zdôvodnil svoju žiadosť o súdny zákaz priblíženia sa. Jeho mladší brat, ktorý nedávno oficiálne priznal, že trpí schizofréniou a poruchou osobnosti, reagoval na Twitteri.

„Nechaj ma na pokoji. Na zvyšok môjho života, prosím ťa o to! Nick, šikanoval si ma celé detstvo. Mučil ma ako dieťa. A všetci to vedia. Už sa to odhalilo a ty sa bojíš pravdy,“ odkázal 31-ročný Aaron Carter svojmu o osem rokov staršiemu súrodencovi.

Iba pred pár týždňami, v auguste tohto roka, bola do domu Aarona Cartera privolaná polícia. V minulosti mal Aaron Carter problémy so závislosťou od liekov aj drog.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Nick Carter #Aaron Carter #zákaz príblíženia sa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...