Rozmaznanej topmodelke to ľudia nedarovali: Let ekonomickou triedou nie je koniec sveta

Slávna kanadská modelka Winnie Harlow lieta kvôli práci po celom svete.

20.09.2019 11:13
Winnie Harlow Foto: ,
Topmodelka Winnie Harlow.
debata (2)

Na Instagrame však jej nedávny príspevok, týkajúci sa lietania, vyvolal množstvo negatívnych reakcií. Modelka sa totiž podelila o fotografiu, na ktorej sedela v ekonomickej triede, na ktorú nie je zvyknutá.

„Nespala som 4 dni a môj let bol zrušený. Skvelý personál letiska zabezpečil pre mňa a môj tím najrýchlejší let, aby sme stihli fotenie o šiestej ráno, ale museli sme sa vzdať sedadiel v business class. Uvedomujem si, že pre mnohých ľudí to nie je nič tak závažné, ale keď je lietadlo vašou spálňou počas hektického mesiaca módy, je to naozaj únavné.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I haven’t slept in 4 days, and my flight got cancelled. The amazing airport escort got my team and I put on the fastest flight out but we had to give up our business class seats in order to land in time for a huge shoot at 6am. I realize this may not seem like a big deal to some, but when a plane is your bedroom and a flight the only time to get sleep during a hectic fashion month, it’s tiresome. Regardless I’m grateful, god works in mysterious ways and everything happens for a reason. It’s not everyday glamour, you have to do what you have to do to be successful in life ❤️ to reach your goals the grind never stops! (Ty @hbjbofficial for being my pillow)

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow),

Harlow, ktorá má na fotografii oblečený model značky Prada, sa však žiadnej ľútosti od svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame takmer 7 miliónov, nedočkala. Naopak, dočkala sa veľmi negatívnych reakcií typu: „Viac ako polovica svetovej populácie žije z menej ako 2 a pol dolára na deň a ty sa sťažuješ, že nemôžeš letieť v business class?“, „Uvedomuješ si vôbec, koľko ľudí na svete si nemôže dovoliť ani ekonomickú triedu?“ a mnoho príspevkov v podobnom duchu.

Modelka na smršť negatívnych komentárov reagovala vysvetlením: „Príspevkom som sa nesťažovala na to, ako cestujem, chcela som poďakovať personálu letiska za ich rýchle prebookovanie môjho letu. Som hrdá na to, že je pre mňa dôležitejšie, aby som stihla prísť do práce než to, ako sa do nej dostanem.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #lietanie #Winnie Harlow #ekonomická trieda

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...