Poláková a Malachovská vzali do spoločnosti dcéry: Pozrite sa, to sú krásky!

Vyrastať v rodine známej tváre nemusí byť vždy med lízať. Ale niekedy je to celkom príjemné. Napríklad, ak vás známa mama vezme na párty či spoločenský večer.

20.09.2019 09:56
debata
Moderátorka Iveta Malachovská a jej dcéra... Foto: Avon
Moderátorka Iveta Malachovská a jej dcéra Kristína. Moderátorka Iveta Malachovská a jej dcéra Kristína.

To platilo aj v stredu večer v bratislavskej galérii Umelka, kde sa konal večer známej kozmetickej spoločnosti. V početnej skupine celebritných hostí sa objavili aj známe mamy s menej známymi dcérami. Obe však zaujali svojím pôvabom.

Reč je o ratolestiach moderátoriek Ivety Malachovskej a Adriany Polákovej, z ktorých sú už dnes veľké dámy a po boku svojich mám často pútajú pozornosť médií. Ani v stredu večer to nebola výnimka.

Speváčka Veronika Nízlová.
Na večerný event známej kozmetickej spoločnosti...
+22Herečka Zuzana Vačková predviedla vynovený účes.

Malachovskej dcéra Kristína je už na pozornosť fotografov či novinárov ako-tak zvyknutá. Asi aj preto pôsobila veľmi uvoľnene a do objektívov rozdávala úsmevy. Tvár markízackeho Telerána Poláková vzala na uvedenie novej vône svoju dcéru Luciu.

Na uvedenie novej vône vzala moderátorka... Foto: Avon
Na uvedenie novej vône vzala moderátorka Adriana Poláková aj svoju dcéru. Na uvedenie novej vône vzala moderátorka Adriana Poláková aj svoju dcéru.

Iba nedávno zverejnila moderátorka fotografiu na svojom Instagrame, kde sa pochválila oboma dospelými deťmi. Tentoraz mala Lucia svoju „spoločenskú“ premiéru. A zvládla ju na jednotku.

Počas slávnostného večera sa na pódiu objavila speváčka Dara Rolins, ale prím mali tváre z televíznych obrazoviek. Zaujímavý moment nastal aj v jednej chvíli, keď sa pred objektívmi zišli bývalé hviezdy Slovenskej televízie – televízne hlásateľky. Na jednu fotografiu sa tak podarilo „dostať“ tváre ako Soňa Müllerová, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Emma Tekelyová aj Ada Straková. Akurát Hanu Rapantovú, ktorá tiež na tomto podujatí nechýbala, čosi zdržalo.

Niekdajšie známe tváre z televíznych obrazoviek... Foto: Avon
Niekdajšie známe tváre z televíznych obrazoviek - hlásateľky (zľava) - Nora Beňačková, Alena Heribanová, Ada Straková, Soňa Müllerová a Emma Tekeylová. Niekdajšie známe tváre z televíznych obrazoviek - hlásateľky (zľava) - Nora Beňačková, Alena Heribanová, Ada Straková, Soňa Müllerová a Emma Tekeylová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #šoubiznis #Adriana Poláková #Iveta Malachovská

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....