Demi Moore prezradila: S Kutcherom mali sex v trojke, ale stálo ich to vzťah

V posledných dňoch niet azda jediného, keď by sa vonku neobjavila nová informácia zo súkromia herečky Demi Mooreovej. Dôvodom je vydanie jej autobiografie, ktorá sa ocitne na pultoch už budúci týždeň.

21.09.2019 00:00
debata (10)
Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi Moore v januári 2011. Pár mesiacov predtým, ako sa Kutcher od manželky definitívne odsťahoval. Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi Moore v januári 2011. Pár mesiacov predtým, ako sa Kutcher od manželky definitívne odsťahoval.

Slávna herečka, matka troch dcér a bývalá manželka hercov Bruca Willisa a Ashtona Kutchera, už stihla pustiť do sveta informácie o tragických chvíľach potratu, ktorý prežila počas manželstva s druhým menovanýmm. V knihe sa zverila aj so zážitkom z mladosti, keď ju ako pätnásťročnú znásilnili. A najnovšie sa opäť púšťa do veľmi intímnych vôd.

Podľa portálu Radaronline, ktorý cituje z pripravovanej knihy, priznala herečka v rámci spomienok na manželstvo s Ashtonom Kutcherom aj sexuálne hry a sex v trojici. „Chcela som mu ukázať, aká skvelá a zábavná dokážem byť,“ píše v knihe. Výsledok však veľmi nepotešil. Bola to údajne chyba a dokonca viedla k nevere vo vzťahu.

„Keďže sme do nášho vzťahu priniesli tretiu osobu, Ashton mi povedal, že to akosi rozmazalo jasne stanovené hranice. Istým spôsobom si ospravedlnil, čo urobil,“ napísala Moore v knihe Inside Out. Herec a zákonitý partner, ktorý bol od nej mladší o pätnásť rokov, ju mal pod

Demi Moore na podujatí Friendly House Awards v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Demi Moore Demi Moore na podujatí Friendly House Awards v Beverly Hills.

viesť viackrát. Druhý prípad, o ktorom písali aj bulvárne médiá, sa stal v roku 2011. Údajná milenka sa priznala pred kamerami. „Pozerala som na to a prišlo mi zle od žalúdka. Vedela som v duchu, že hovorí pravdu,“ spomínala si na túto chvíľu Moore.

Dvojica sa ešte v tomto roku rozišla a o necelé dva roky neskôr súd sfinalizoval ich rozvod.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #sex #nevera #Ashton Kutcher #Demi Moore

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...