Znásilnenie Demi Mooreovej v 15 rokoch? Šok, dohodla to jej vlastná mama

O tom, že americká herečka Demi Moore bola v pätnástich rokoch znásilnená, sa už píše niekoľko dní. Ide o informáciu, ktorú hviezda priniesla vo svojej autobiografii.

25.09.2019 00:00
Demi Moore Foto: ,
Demi Moore na premiére filmu "Corporate Animals" v Los Angeles.
debata (5)

Deň pred jej vydaním, v pondelok sa však objavili aj ďalšie, priam šokujúce detaily. Páchateľ údajne za znásilnenie Mooreovej vyplatil jej matke 500 dolárov. Z memoárov najnovšie citovala televízia ABC. Matka ju vraj brala do barov, „aby si ju muži všimli“, tvrdí Demi Moore v knihe.

„Bolo to znásilnenie a bola to devastujúca zrada,“ vyhlásila v televízii novinárka Diane Sawyer, ktorá s dnes 56-ročnou Mooreovou hovorila. Herečka údajne mala pätnásť, keď vraj raz prišla domov a uvidela staršieho muža, ktorého poznala. Po znásilnení sa jej spýtal, aké to je, keď z nej vlastná matka robí štetku.

Moore sa ale nedomnieva, že by ju matka predávala. „V hĺbke duše si to nemyslím. Bola to proste transakcia. Umožnila mu to ale a poškodila ma,“ povedala herečka o svojej matke, ktorá bojovala s alkoholom a niekoľkokrát sa tiež pokúsila o samovraždu.

Kniha pamätí nazvaná Inside Out je intímna výpoveď o detstve slávnej herečky, o vzťahoch a o pomoci ostatným, uviedla ABC. Moore ju venovala nielen svojim trom dcéram, ale aj problematickej mat­ke.

Herečka je známa napríklad z filmov Duch, Pár správnych chlapov či Neslušný návrh. Prvýkrát sa vydala v sedemnástich rokoch, neskôr mala za manželov herca Brucea Willisa a Ashtona Kutchera. Všetky manželstvá skončili rozvodom. Najmä o vzťahu s Kutcherom v knihe informuje tiež a odhalila niekoľko veľmi intímnych informácií. Napríklad o potrate dieťaťa na začiatku ich manželstva či sexuálnych experimentoch v trojici alebo hercovej nevere.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #kniha #vzťah #matka #znásilnenie #Demi Moore #detail

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...