Sienna Miller zložila poklonu partnerovi: Je to láska, chcem s ním deti!

Britsko-americká herečka Sienna Miller by chcela mať ďalšie deti.

25.09.2019 09:39
debata
Herečka Sienna Miller v kreácii Gucci na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Sienna Miller v kreácii Gucci bola neprehliadnuteľná. Herečka Sienna Miller v kreácii Gucci na filmovom festivale v Benátkach.

Tridsaťsedemročná rodáčka z New Yorku to povedala v rozhovore pre noviny Metro s tým, že so súčasným partnerom Lucasom Zwirnerom, spisovateľom a prekladateľom, je veľmi šťastná.

„Je to láska. Je to krásne, ustálené a som šťastná. Rada by som mala ďalšie deti. Chcela by som mať aj ďalšiu dcéru a myslím si, že by som bola otvorená aj manželstvu,“ uviedla matka sedemročnej Marlowe, ktorej otcom je herečkin bývalý partner Tom Sturridge. Predtým s ňou randil aj herec Jude Law.

Sienna Miller si zahrala napríklad v snímkach Alfie (2004), Casanova (2005), Warholka (2006), Interview (2007), Hviezdny prach (2007), Muž na mieru (2013), Americký ostreľovač (2014), Foxcatcher (2014), Dokonalý šéf (2015) alebo Pod rúškom noci (2016).

Za výkon v televíznom filme Dievča (2012) ju nominovali na Zlatý glóbus i televíznu cenu BAFTA. V roku 2010 získala vďaka akčnému sci-fi G.I. Joe (2009) Zlatú malinu pre najhoršiu herečku vo vedľajšej úlohe.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #Sienna Miller #materstvo

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...