Jenna Dewan je tehotná s novým partnerom. Čo na to jej ex Channing Tatum?

Vyzerali ako idylický párik a predsa ich láska nevydržala. Manželia Jenna Dewan a Channing Tatum sa pred viac ako dvoma rokmi rozišli.

25.09.2019 11:00
debata
Jenna Dewan na gala podujatí  Baby2Baby v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jenna Dewan Jenna Dewan na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.

Netrvalo dlho a obaja začali žiť nové životy. Aj s novými partnermi. Herečka a tanečnica Dewan sa v októbri 2018 prvýkrát objavila na verejnosti s kolegom Stevom Kazeem. Tatum začal randiť do speváčkou Jessie J.

V týchto dňoch sa objavili nové správy. Bývalá manželka hviezdy filmov Magic Mike je opäť tehotná. Spoločne s Kazeem to potvrdili v spoločnom vyhlásení pre americký magazín People. „Sme radosťou úplne bez seba a nemôžeme byť šťastnejší, že sa naša rodina rozšíri,“ uviedli obaja partneri.

Samozrejme, okamžite sa vyrojili otázky, čo na tehotenstvo bývalej manželky hovorí Channing Tatum. Dvojica mala počas manželstva dcérku, ktorá vyrastá s mamou, ale často navštevuje aj slávneho otca.

„Jenna povedala Channingovi, že je tehotná a urobila tak ešte predtým než to ohlásila oficiálne,“ citoval svoj zdroj portál E!News. Podľa jeho slov je hollywoodsky herec spokojný a svoju bývalú manželku veľmi podporuje a želá jej všetko dobré.

Dvojica už dávnejšie potvrdila, že aj po rozchode zostali kamarátmi a snažia sa, aby ich vzťah bol čo najlepší aj pre blaho ich spoločnej dcéry. V minulosti dokonca Jenna Dewan verejne podporila Tatumovu súčasnú partnerku Jessie J, keď na jej adresu spadla vlna hejterských príspevkov na internete pre nový vzťah.

Channing Tatum na premiére seriálu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Channing Tatum Channing Tatum na premiére seriálu "Comrade Detective" v Los Angeles.
debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #tehotenstvo #vzťah #Jenna Dewan

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...