Rozkošný Archie ako hviezda! Kráľovský pár v Afrike vzal princa za Tutuom

Od pondelka sa manželia z britskej kráľovskej rodiny, princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu nachádzajú v Afrike. Vzali tam aj štvormesačného synčeka Archieho.

25.09.2019 13:45
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu... Foto: ,
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu držia v náručí synčeka Archieho pri stretnutí s arcibiskupom Desmondom Tutu a jeho manželkou Leah v Kapskom meste.
debata (3)

Až do stredy sa na oficiálnych aktivitáach zúčastňovali len známi rodičia, ktorí v Afrike reprezentujú britskú monarchiu. V stredu sa však médiá aj verejnosť konečne dočkali aj stretnutia s malým princom.

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu...
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu...
+1Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu...

Archieho, ktorého niekdajšia seriálová hviezda a americko-kanadská herečka Meghan priviedla na svet začiatkom mája, vzali jeho rodičia na oficiálne stretnutie s Desmondom Tutuom – emeritným anglikánskym arcibiskupom a významnou postavou boja proti apartheidu a za ľudské práva.

Osemdesiatsedem­ročný Tutu privítal rodinné trio v spoločnosti svojej manželky Leah a objektívy zachytili jeho úprimné nadšenie pri strtenutí. Obaja manželia neskrývali úsmevy a po oficiálnom privítaní Meghan a Harryho sa sústredili na rozosmievanie a prihováranie sa 4-mesačnému princovi.

zväčšiť Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu... Foto: SITA/AP, Henk Kruger
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu držia v náručí synčeka Archieho pri stretnutí s arcibiskupom Desmondom Tutu, ktorý si s nimi dal čaj v Kapskom meste.

Nositeľ Nobelovej ceny za mier údajne oceňuje aktivity, ktoré kráľovský pár podporuje a na ktorých sa zúčastnil už aj v rámci návštevy afrického kontinentu. Mladší syn korunného princa Charlesa vyzval na zastavenie domáceho násilia a zároveň sa s manželkou zúčastnili na návšteve vo štvrti Kapského mesta, ktorú trápili v posledných rokoch násilnosti. V utorok sa potom spoločne vybrali napríklad do mešity, ale objavili sa aj na jednej z pláží, kde pracuje organizácia, ktorá vyučuje surfovanie a podnecuje tiež účinky pozitívneho myslenia.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Vojvodkyňa Meghan so spontánnym smiechom na...
+9Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Princ Harry sa zhovára s malým obyvateľom mesta...
Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan...
+5Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #princ Harry #Afrika #Desmond Tutu #Kapské mesto #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...