Teraz je rad na nej! Princezná Beatrice sa zasnúbila, pozrite sa na jej prsteň

Britská princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili.

26.09.2019 14:23
debata
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo... Foto: SITA/AP, Princess Eugenie
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku. Zábery poskytol médiám Buckinghamský palác, ich autorkou je mladšia sestra princeznej, princezná Eugenie.

„Sme nesmierne šťastní, že môžeme oznámiť správu o našich nedávnych zásnubách. Takisto sme nadšení, že sa môžeme spoločne pustiť do tohto životného dobrodružstva a nemôžeme sa dočkať, až sa vezmeme,“ uviedla dvojica, ktorá má podľa vlastných slov „veľa spoločných záujmov a hodnôt“.

Na novinku vo štvrtok reagovali aj rodičia princeznej, princ Andrew s bývalou manželkou Sarah Ferguson. „Želáme im všetko dobré a úžasnú rodinnú budúcnosť,“ vyhlásili v spoločnom stanovisku a dodali, že sú „šťastní rodičia úžasnej dcéry“.

Záber na zásnubný prsteň britskej princeznej... Foto: Reuters, Princess Eugenie
princezná Beatrice, snúbenec Záber na zásnubný prsteň britskej princeznej Beatrice, s ktorým ju požiadal o ruku Edoardo Mapelli Mozzi. Zásnuby prebehli v Taliansku a o fotografie sa postarala sestra princeznej, princezná Eugenie.

Buckinghamský palác uviedol, že dvojica sa zasnúbila počas víkendu, ktorý tento mesiac strávila v Taliansku. Svadbu si naplánovali na budúci rok.

Tridsaťjedenročná princezná je vnučkou kráľovnej Alžbety II. a staršou sestrou princeznej Eugenie, ktorej manželom je od minulého roka Jack Brooksbank.

Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo... Foto: Reuters, Princess Eugenie
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku. Zábery poskytol médiám Buckinghamský palác, ich autorkou je staršia sestra princeznej, princezná Eugenie. Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku. Zábery poskytol médiám Buckinghamský palác, ich autorkou je staršia sestra princeznej, princezná Eugenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #zásnuby #snúbenec #princezná Beatrice #Edoardo Mapelli Mozzi

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...