Svadba krásnej Hlaváčkovej a fotografa Brezovského? Odtajnili tieto zábery

Za dátum svojej svadby si vybrali magický dátum 9.9.2019. Až po pár týždňoch sa manželia Michaela Hlaváčková a Rastislav Brezovský pochválili aj momentkami zo svadby.

28.09.2019 00:00
debata

Úspešná slovenská modelka a jej vyvolený sa prvýkrát ako partneri prezentovali ešte začiatkom tohto roka. Hlaváčková, ktorá dlho tvorila pár s podnikateľom Martinom Gabrielom, sa odrazu objavila na exotickej dovolenke v spoločnosti Brezovského.

Hoci našli sa aj neprajníci, ktorí nepredpovedali vzťahu dlhé trvanie, kráska a slovenský fotograf prekvapili. Práve na Instagrame sa po ich svadbe objavil záber, kde sa pochválili tým, že už sú svoji.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@luciahlavackova & @michaelahlava #sisters

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Brezovská (@michaelahlava),

Detaily zo svadobného dňa si obaja partneri nechávali pre seba. Zmenil to až fotograf Brezovský, ktorý v piatok zverejnil na svojom profile na Instagrame niekoľko momentiek. „Moja krásna žena,bláznivá švagriná, rudiar a svedok (jehovov),“ napísal k trojici fotografií, ktoré zdieľal so svojimi sledovateľmi.

Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým partnerom Rastislavom Brezovským. Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým partnerom Rastislavom Brezovským prvýkrát oficiálne v spoločnosti.

Podľa nich je jasné, že Hlaváčková bola naozaj krásna nevesta. A fotograf, ktorý v minulosti tvoril pár s Adelou Vinczeovou či Miss Universe SR Ľubicou Štepánovou, vyzerá ako nadmieru šťastný muž. Hlaváčková má dve deti zo vzťahu so spomenutým Gabrielom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Michaela Hlaváčková #Rastislav Brezovský

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...